Dziewczyny znacie moze jakas strone internetowa z ofertami pracy w Leicester? Bo kurcze ta moja praca moze wyjdzie ale sie odciągnie w czasie i jeszcze nie zaczne teraz bo szefowa musi wyjechac, a ja juz bym popracowala...Dzisiaj mróz za oknem,,,wkoncu zima nas dopada:-) Tak jak wczesniej proponowalam spotkanie Mam z dziecmi tak i teraz proponuje spotkanie integracyjne samych mam...nam tez sie cos nalezy od zycia...Maluchy zostana z Tatusiami a my Mamy mozemy zorganizwac sobie jakis wypad na babskie pogaduchy...czy ten pomysł tez sie podoba??? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz wszystkich Mam:-)???
reklama
cosola
Aktywna w BB
Byliśmy wczoraj na polskiej play grupie, było 7 dzieci, ale forumki coś nie dopisały czyżby pogoda nie zachęcała do wychodzenia z domu?
olami jedna z naszych kolezanek (ostatnio cos sie nie udziela) mieszka na Beaumont Leys czesto sie widujemy:-) wiec i ja na Beaumont dość czesto jestem
Witam wszystkie nowe mamusie i ich pociechy :-) Gratuluje tez fasolek :-) rozmnozyło sie tu pod moja nieobecnosc oby tylko nie bylo zarazliwe;-)
Ostatnio cos zamuliłam z forum co kolezanka zauwazyła;-) ale przy dwojce dzieci, pracy nie jest tak łatwo jak mówia
Tak wiec ja równiez mieszkam na Beaumont Leys i bardzo chetnie sie spotkam z innymi mamuskami.
Pozdrawiam i zycze miłej niedzieli.
witaj Ewangelia ciesze sie że się pojawilas....więc to pewnie o Ciebie chodzilo kolezance ze jest jedna Mama, która mieszka na beaumont i sie nie udziela hihihihi:-) w której cześci mieszkasz?ja na le4 2ly. moze Ty gdzies niedaleko?moze sie mijałysmy w sklepie np kiedys....
Jednak zaczynam prace 1.02. wiec jestem zadowolona. Co prawda tylko 2 dni narazie w tygodniu ale nie dam rady wiecej bo mój Mężus pracuje na full time wiec ktos musi byc z naszym Syneczkiem.Pozdrawiam mamuski:-)
Jednak zaczynam prace 1.02. wiec jestem zadowolona. Co prawda tylko 2 dni narazie w tygodniu ale nie dam rady wiecej bo mój Mężus pracuje na full time wiec ktos musi byc z naszym Syneczkiem.Pozdrawiam mamuski:-)
cosola
Aktywna w BB
Wybiera się ktoś jutro na play grupę do Manor House o 16? My będziemy
cosola
Aktywna w BB
Szkoda dziś pogoda nie rozpieszcza, więc fajnie że dzieciaki mogą się chociaż pobawić na play grupie.
Dużo zdrówka dla Twojego Malucha
Dużo zdrówka dla Twojego Malucha
cosola
Aktywna w BB
Było fajnie, trochę głośno, bo dużo dzieciaków. Te starsze miały zorganizowane jakieś zabawy, młodsze organizowały sobie czas same;-)
Znowu ja nie wiem czy będziemy w przyszły wtorek, bo mamy gości z Polski, zobaczymy jak nam się plan ułoży.
Znowu ja nie wiem czy będziemy w przyszły wtorek, bo mamy gości z Polski, zobaczymy jak nam się plan ułoży.
reklama
Olami ja mieszkam le40pp troszke inny kierunek ale kolo ciebie chodze do dentysty, wlasnie jutro mam wizyte ale tak jak piszesz moze sie juz widziałyśmy na zakupach :-) Powodzenia w pracy zycze :-)
No niestety my playgrupy w tym tyg musimy sobie odpuscic, Szymusiowi ząbek idzie wiec marudzenie i przeziebienia go wzięło a to jest trochę kawałek drogi wiec nie chce go męczyć.
No niestety my playgrupy w tym tyg musimy sobie odpuscic, Szymusiowi ząbek idzie wiec marudzenie i przeziebienia go wzięło a to jest trochę kawałek drogi wiec nie chce go męczyć.