reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

agnieszka.kk ja jak najbardziej wybieram sie na to spotkanie w sobote. Bedzie okazja zeby w koncu kogos poznac. Wyslalam Ci PW z moim mailem. A wiadomo kto bedzie prowadzil zajecia ESOL?

Ostatnia edycja:
reklama
Polaa i stinka maile wysłane,proszę sprawdźcie swoją pocztę:)

stinka z tego co mówi Pan Marek zajęcia będą prowadzone przez dwie Panie które są po filologii angielskiej.Z pochodzenia Polki wiadomo.
Jedna Pani będzie prowadziła zajęcia dla początkujących a druga dla bardziej zaawansowanych.

Agnieszka dziekuje za super szybkiego maila!!
Spotkanie w sobote zapowiada sie interesujaco!

PS> Wlasnie przegladalam Twojego foto bloga i powiem Ci jedno WOW!!!

stinka dziękuje:)
Fotoblog ostatnio jest troszkę zaniedbany,jak tylko znajdę więcej wolnego czasu zacznę go uaktualniać i zrobię w nim porządek.

Sobotnie spotkanie fakt interesująco się zapowiada-przyjdziesz?
Odpisałam także na Twoją wiadomość:)

Przede wszystkim, piszcie i mówcie mi po prostu Iwona:) Jak juz dawno, dawno temu pisałam to mąż założył mi tu konto:) i sam wymyslił jak mam sie na forum nazywać:)
Co do zajęć to jeszcze nie wiem, który poziom będę prowadzić, na razie, tzn. do września trzeba najpierw zebrać chętnych na lekcje a potem bedziemy ustalać:)
Z przyjemnością odpowiem na wszystkie pytania, czy to tutaj na forum czy na facebook'u:) Iwona Makuchowska

Przede wszystkim, piszcie i mówcie mi po prostu Iwona:) Jak juz dawno, dawno temu pisałam to mąż założył mi tu konto:) i sam wymyslił jak mam sie na forum nazywać:)
Co do zajęć to jeszcze nie wiem, który poziom będę prowadzić, na razie, tzn. do września trzeba najpierw zebrać chętnych na lekcje a potem bedziemy ustalać:)
Z przyjemnością odpowiem na wszystkie pytania, czy to tutaj na forum czy na facebook'u:) Iwona Makuchowska

Miło mi Iwona:)
Fajnie to wszystko się prezentuje.
Ja osobiście teraz pytań nie mam ale na pewno pojawią się one w sobotę.
Przyjdę z synkiem i mężem:)

Co do Facebooka to Pan Marek poinformował nas dziś mailowo o tym iż jest konto na fb "Spotkania polonijne w Leicester" oczywiście wysłałam zaproszenie i czekam na akceptację:)

...ale się zachmurzyło,chyba będzie padać:dry:
A jutro do pracy ehhh...

eeee juz pada!! A mielismy rozpalac grillika!! grrrr

Ja tez czekam na potwierdzenie znajomosci na Fejsie :D
Iwona do Ciebie tez wyslalam zaproszenie i pewnie bede miala 100 pytan:D

reklama
U nas na Glenfield Rd nawet sie błyskało, własnie Adam z Bartkiem mieli iść na spacer jak zaczęło padać i teraz zostaja nam zabawy w domu, a teraz to juz leje:((((
Nas niestety nie bedzie na spotkaniu w przyszłą sobote, jutro lecę z Bartkiem do Polski, niech dziadki troche porozpieszczaja wnuczka:)

Do góry