reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

ale Wam zazdroszcze!! ja do Polski dopiero w przyszlym roku w maju, bo mam zakaz podrozowania w moim stanie :(

napewno skorzystam z zaproszenia :D

reklama
Hej dziewczyny ;)

Czasami Was podczytuje ale jakos jeszcze nic nie napisalam:zawstydzona/y:
Mieskam w Leicester od 3 lat, chetnie poznam inne mamusie :)
Mam tutaj na szczescie kilka kolezanek z dziećmi ale im wiecej tym lepiej:tak::-)

Pozdrawiam serdecznie :)

Witam Serdecznie wszystki mamy z Leicester, 2 miesiace temu zostalam mama i bardzo chetnie poznam jakis mamy z okolic saffron lane, stonesby avenue, dodam ze jestem nowa na forum i nigdy jeszcze nie kozystalam z takich portali ale jestem juz troche zdesperowana chodzeniem samemu na spacery i brakiem kontaktu z jakimis mamami Pozdrawiam serdecznie

Ja mieszkam dokladnie na bluebell drive to jest niedaleko duzego ronda na saffron niedaleko biblioteki a ty gdzie dokladnie mieszkasz?

Gogat no to mieszkamy 10 minut od siebie spacerkiem:tak::-)
Ja mieszkam na Hawkes Hill :) jesli tylko masz ochote sie spotkac to napisz, ja jestem jak najbardziej za:tak: masz synka czy coreczke? :)

Pani Iwonko Twoj synek skonczyl juz dwa latka?;-)
Moj skonczy w listopdzie, tez mamtu dwie kolezanki, ktore maja synkow z listopada 2009 tak jak moj ale kurcze mieszkamy na drugich koncach miasta, niestety.
Dwie nastepne kolezanki maja coreczki w podobnym wieku ale tez nie za blisko mnie.

Poola, w tym 2009 to chyba jakiś wysyp był:))))) dzieci.
No fakt, sprawdzałam na mapie, strasznie daleko:( póki co zostaje nam forum:))))
A wiecie, że tu koło Hinckley organizowane sa takie spotkania w sobotę dla mam Polek, jak tylko będe znała termin następnego to dam wam znać, naprawdę super sprawa. Co więcej, jak pewnie czytałyście koło Narborough zaczyna działać w Manor House Marek Cupiał, który tez chce organizować spotkania dla Polaków, wszystko pewnie ruszy dopiero od września, bo teraz wakacje:) i każdy w rozjazdach:)

Bartus skończy 2 latka 27 sierpnia:)

reklama
Iwonko daj znac jak najbardziej ;) chetnie bym sie wybrała:-)

a Ty mieszkasz gdzies wlasnie kolo Hinckley? Az tak daleko to nie jest hehe:-D
Moj Kuba skonczy 2 latka 9 listopada:tak: Moze sie nam uda wlasnie na takim spotkaniu spotkac ;)

Do góry