reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leicester

reklama
Dziewczyny miałam Wam napisać jak odezwą się do mnie w sprawie child benefit, bo którąś z Was, nie pamiętam którą, interesowało czy na child benefit czeka się miesiąc czy trzy miesiące. W sumie wszystko jest bez zmian, do tej pory nie dostałam żadnego listu potwierdzającego czy przyznali mi benefit czy nie. W czwartek do Męża dzwoniła jakaś babka z child benefit, mówiła że dzwoni z biura bezpieczeństwa i prosi o potwierdzenie adresu. Mąż jej podał, podziękowała i tyle, nic więcej nie mówiła, także nic nie wiem czy dostaniemy. Czekamy już ponad miesiąc. Jak będę miała nowe wieści dam znać.

Cześc dziewczyny dawno mnie tu nie bylo. Na początku pozdrawiam wszystkie mamy.
Dziewczyny dostaliśmy dom z home office na Monmunth Dr LE2 9RL czy jest tutaj jakaś mama z tamtych. Jesli któraś jest z tamtych okolic napiszcie mi proszę jak Wam się tam mieszka.

Witajcie,

wczoraj wrocilismy, było super, pogoda dopisała, chłopaki zadowoleni :tak:
Odpoczelismy na tyle ile sie da z dwójka dzieci :-D

Verita jak zdrowko? Jak sie w ogóle czujesz??

Karolina co do dentysty to nie wiem bo nigdy tutaj nie byłam ale wydaje mi sie, ze nie ma co pisać, ze w ogóle nie ma tu dobrego dentysty bo jak wszędzie zawsze znajdzie sie jakiś konowal a wiem, ze moj kolega tutaj chodził i złego słowa nie moze powiedzieć. To tak jak z fryzjerkami, z jednej bedą wszystkie zadowolone a inna nie a z drugiej ta jedna bedzie a reszta nie :-D

Polaa widziałam zdjęcia ma fb widać że udane wakacje były. My też chcemy :-D
Z dentystami to tak juz bywa. Najlepiej po opini jechać ale też każdy co innego robi. Wczoraj rozmawiałam ze znajomym który sobie chwalił dentystę ale on usuwal zęby a nie leczył wiec to cp innego i raczej mi nic to nie pomoże
Ja juz prawie wykurowana jeszcze resztki kaszlu ale juz całą sobotę q centrum byliśmy i nie siedzę za dużo w domu. Znudziło się

Verita dzieki, tak wczasy udane :tak: Ale od wczoraj Wojtek kaszle i ma katar :-( Mam nadzieje, ze lada chwila mu przejdzie. Dobrze, ze Ty juz lepiej.

reklama
Czesc Dziewczyny!
Jestem tutaj nowa. Szukalam informacji o pre-school w Leicester i tak trafilam na to forum :) nawet nie widzialam ze takie istnieje a jestem juz mama od 2 lat :-D
Mam nadzieje ze mi pomozecie w kwestii pre-school. Pojecia nie mam jak zaczac, kiedy zapisac itd. Moj synek ma dopiero 2,5 roku wiec jestem calkiem "zielona" w tych sprawach.:szok:

Serdecznie pozdrawiam wszystkie Mamy z Leicester

Do góry