reklama
Dziewczyny miałam Wam napisać jak odezwą się do mnie w sprawie child benefit, bo którąś z Was, nie pamiętam którą, interesowało czy na child benefit czeka się miesiąc czy trzy miesiące. W sumie wszystko jest bez zmian, do tej pory nie dostałam żadnego listu potwierdzającego czy przyznali mi benefit czy nie. W czwartek do Męża dzwoniła jakaś babka z child benefit, mówiła że dzwoni z biura bezpieczeństwa i prosi o potwierdzenie adresu. Mąż jej podał, podziękowała i tyle, nic więcej nie mówiła, także nic nie wiem czy dostaniemy. Czekamy już ponad miesiąc. Jak będę miała nowe wieści dam znać.
Maksymilian
Zaangażowana w BB
Cześc dziewczyny dawno mnie tu nie bylo. Na początku pozdrawiam wszystkie mamy.
Dziewczyny dostaliśmy dom z home office na Monmunth Dr LE2 9RL czy jest tutaj jakaś mama z tamtych. Jesli któraś jest z tamtych okolic napiszcie mi proszę jak Wam się tam mieszka.
Dziewczyny dostaliśmy dom z home office na Monmunth Dr LE2 9RL czy jest tutaj jakaś mama z tamtych. Jesli któraś jest z tamtych okolic napiszcie mi proszę jak Wam się tam mieszka.
Witajcie,
wczoraj wrocilismy, było super, pogoda dopisała, chłopaki zadowoleni
Odpoczelismy na tyle ile sie da z dwójka dzieci
Verita jak zdrowko? Jak sie w ogóle czujesz??
Karolina co do dentysty to nie wiem bo nigdy tutaj nie byłam ale wydaje mi sie, ze nie ma co pisać, ze w ogóle nie ma tu dobrego dentysty bo jak wszędzie zawsze znajdzie sie jakiś konowal a wiem, ze moj kolega tutaj chodził i złego słowa nie moze powiedzieć. To tak jak z fryzjerkami, z jednej bedą wszystkie zadowolone a inna nie a z drugiej ta jedna bedzie a reszta nie
wczoraj wrocilismy, było super, pogoda dopisała, chłopaki zadowoleni
Odpoczelismy na tyle ile sie da z dwójka dzieci
Verita jak zdrowko? Jak sie w ogóle czujesz??
Karolina co do dentysty to nie wiem bo nigdy tutaj nie byłam ale wydaje mi sie, ze nie ma co pisać, ze w ogóle nie ma tu dobrego dentysty bo jak wszędzie zawsze znajdzie sie jakiś konowal a wiem, ze moj kolega tutaj chodził i złego słowa nie moze powiedzieć. To tak jak z fryzjerkami, z jednej bedą wszystkie zadowolone a inna nie a z drugiej ta jedna bedzie a reszta nie
Polaa widziałam zdjęcia ma fb widać że udane wakacje były. My też chcemy
Z dentystami to tak juz bywa. Najlepiej po opini jechać ale też każdy co innego robi. Wczoraj rozmawiałam ze znajomym który sobie chwalił dentystę ale on usuwal zęby a nie leczył wiec to cp innego i raczej mi nic to nie pomoże
Ja juz prawie wykurowana jeszcze resztki kaszlu ale juz całą sobotę q centrum byliśmy i nie siedzę za dużo w domu. Znudziło się
Z dentystami to tak juz bywa. Najlepiej po opini jechać ale też każdy co innego robi. Wczoraj rozmawiałam ze znajomym który sobie chwalił dentystę ale on usuwal zęby a nie leczył wiec to cp innego i raczej mi nic to nie pomoże
Ja juz prawie wykurowana jeszcze resztki kaszlu ale juz całą sobotę q centrum byliśmy i nie siedzę za dużo w domu. Znudziło się
Karolina1987W
Fanka BB :)
Czesc mamuśki
Ja leze w lozku chora, moj przyniosl do domu zapalenie gardla:/
Ja leze w lozku chora, moj przyniosl do domu zapalenie gardla:/
reklama
Czesc Dziewczyny!
Jestem tutaj nowa. Szukalam informacji o pre-school w Leicester i tak trafilam na to forum nawet nie widzialam ze takie istnieje a jestem juz mama od 2 lat
Mam nadzieje ze mi pomozecie w kwestii pre-school. Pojecia nie mam jak zaczac, kiedy zapisac itd. Moj synek ma dopiero 2,5 roku wiec jestem calkiem "zielona" w tych sprawach.
Serdecznie pozdrawiam wszystkie Mamy z Leicester
Jestem tutaj nowa. Szukalam informacji o pre-school w Leicester i tak trafilam na to forum nawet nie widzialam ze takie istnieje a jestem juz mama od 2 lat
Mam nadzieje ze mi pomozecie w kwestii pre-school. Pojecia nie mam jak zaczac, kiedy zapisac itd. Moj synek ma dopiero 2,5 roku wiec jestem calkiem "zielona" w tych sprawach.
Serdecznie pozdrawiam wszystkie Mamy z Leicester