reklama
Karolina1987W
Fanka BB :)
o a ja nie mialam wyboru smakowego:/ jutro mam wizyte to poprosze o cos innego bo tego nie ścierpię
Oj polaa żeby ciebie cose nie lapalo. U nas lepiej. Nawet się szykujemy do centrum w sobotę.
Karolina a jak nie miałaś wyboru? To ona ci dała? Bo mi napisala do gp i odebralam recepte z nią do apteki. A że coś się zle czuliśmy to wyslalam siostrzeńca żeby ja zrealizowal i on wziął pierwszy lepszy nawet go nie spytali o smak a ja nienawidzę anyżu. Tylko pije co mam robić. W środę mam wizytę to skalmie ze sie skończył i musze mieć jeszcze.
Karolina a jak nie miałaś wyboru? To ona ci dała? Bo mi napisala do gp i odebralam recepte z nią do apteki. A że coś się zle czuliśmy to wyslalam siostrzeńca żeby ja zrealizowal i on wziął pierwszy lepszy nawet go nie spytali o smak a ja nienawidzę anyżu. Tylko pije co mam robić. W środę mam wizytę to skalmie ze sie skończył i musze mieć jeszcze.
Karolina1987W
Ona zlozyla zamowienie u lekarza na recepte bo sama wypisac nie mogla, odebralam w poniedzialek. Ale nie pytala jaki chce smak itp. Ja mam Peptac Peppermint
A widzisz jego tez nie pytali dlatego nastepnym razem ja pojde i jak nie bedzie co chce to wyjde, aptek tu co ulica. W ktorej wybralas? On w tej kolo tesco na saffron laneOna zlozyla zamowienie u lekarza na recepte bo sama wypisac nie mogla, odebralam w poniedzialek. Ale nie pytala jaki chce smak itp. Ja mam Peptac Peppermint
No ja mysle ze nastepny tydzien to w koncu sie spotkamy, bez przesady ciagle jakies chorobska nas sie czepiaja.Verita mam nadzieje, ze nic mnie nie bierze. Ze takie samopoczucie tylko dzisiaj chociaż nigdy nie wiadomo, to fajnie, ze u Was poprawaTo moze uda nam sie jakoś zobaczyć w przyszłym tygodniu ;-)
Hej Dziewczyny
Dawno mnie nie było, jakoś po całym dniu, wieczorem mam lenia żeby wejść na forum
Ostatnio też nie za dobrze się czułam, całe szczęście Mała mi nie choruje - odpukać
Ale wokół gdzie się nie słyszy ktoś chory, pogoda taka beznadziejna, całe szczęście nie ma jeszcze śniegu. Dzisiaj zamówiliśmy bilety na eurotunel do PL, masakryczne są te ceny, po prostu się przeraziłam. Wyobrazcie sobie, że cena biletu między czwartkiem 19, a piątkiem 20-tego, różnica w cenie biletu 100 funtów..no jakaś masakra, przesada jak nie wiem co.
reklama
Karolina1987W
Ja wybieralam na Safron kolo sklepu z uzywanymi rzeczami dla dzieci.