reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Mięta pachnie? Hmm ja wzielam smak anyzowy ale tez nie dobry tyle ze mlekiem popije i działa. Ale teraz chcę mietowy a potem truskawkowy. Bo jak za darmo to moze stać. Trzeba korzystać. ;-)

reklama
Hej,

Verita i jak Mała? Zdrowka dla Niej.
Ja tez nie jestem za antybiotykami, mam nadzieje, ze jej szybko przejdzie i wpadniecie :tak:

Ja cos dzisiaj beznadziejnie sie czuje, jakaś słaba jestem.

Oj polaa żeby ciebie cose nie lapalo. U nas lepiej. Nawet się szykujemy do centrum w sobotę.
Karolina a jak nie miałaś wyboru? To ona ci dała? Bo mi napisala do gp i odebralam recepte z nią do apteki. A że coś się zle czuliśmy to wyslalam siostrzeńca żeby ja zrealizowal i on wziął pierwszy lepszy nawet go nie spytali o smak a ja nienawidzę anyżu. Tylko pije co mam robić. W środę mam wizytę to skalmie ze sie skończył i musze mieć jeszcze.

Ona zlozyla zamowienie u lekarza na recepte bo sama wypisac nie mogla, odebralam w poniedzialek. Ale nie pytala jaki chce smak itp. Ja mam Peptac Peppermint

Verita mam nadzieje, ze nic mnie nie bierze. Ze takie samopoczucie tylko dzisiaj chociaż nigdy nie wiadomo, to fajnie, ze u Was poprawa :tak: To moze uda nam sie jakoś zobaczyć w przyszłym tygodniu ;-)

Ona zlozyla zamowienie u lekarza na recepte bo sama wypisac nie mogla, odebralam w poniedzialek. Ale nie pytala jaki chce smak itp. Ja mam Peptac Peppermint
A widzisz jego tez nie pytali dlatego nastepnym razem ja pojde i jak nie bedzie co chce to wyjde, aptek tu co ulica. W ktorej wybralas? On w tej kolo tesco na saffron lane
Verita mam nadzieje, ze nic mnie nie bierze. Ze takie samopoczucie tylko dzisiaj chociaż nigdy nie wiadomo, to fajnie, ze u Was poprawa :tak: To moze uda nam sie jakoś zobaczyć w przyszłym tygodniu ;-)
No ja mysle ze nastepny tydzien to w koncu sie spotkamy, bez przesady ciagle jakies chorobska nas sie czepiaja.

Hej Dziewczyny :) Dawno mnie nie było, jakoś po całym dniu, wieczorem mam lenia żeby wejść na forum ;) Ostatnio też nie za dobrze się czułam, całe szczęście Mała mi nie choruje - odpukać ;) Ale wokół gdzie się nie słyszy ktoś chory, pogoda taka beznadziejna, całe szczęście nie ma jeszcze śniegu. Dzisiaj zamówiliśmy bilety na eurotunel do PL, masakryczne są te ceny, po prostu się przeraziłam. Wyobrazcie sobie, że cena biletu między czwartkiem 19, a piątkiem 20-tego, różnica w cenie biletu 100 funtów..no jakaś masakra, przesada jak nie wiem co.

reklama
Do góry