reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leicester

a widzisz , ja chodzilam bo zaczelam sie nudzic zaraz po porodzie zostalam sama na cale dnie w domu, i szybko znalazlam play grupy, zawsze z kims pogadasz spotkasz sie, dziecko ma kontakt z innymi, nowe miejsca zabawki, teraz tez nie wiem jak bedzie z dwojka ale chcialabym bo fajnie gdzies wyjsc
ja miodu nie mam prawdziwego a te podroby to nic nie daja , czekam na kuriera ma przyjsc , cukierki tez na nie, zemdli mnie tylo i tyle :baffled:

reklama
moj ma 2 tyg wolnego po porodzie, a pozniej tescie przyjada poznac pierwszego wnuka:-) pozniej tez zostane sama i pewnie takjak ciebie bedzie mnie ciagnelo do ludzi. Mam nadzieje, ze nie zdziczeje w domu i bede wychodzic na takie zajecia:)

lezy na podlodze, jest duzo zabawek, pogadanki dla matek , za kazdym razem na inny temat, troche nudnawo nieraz ale dla mnie gorzej bylo siedziec w domu :-D

chcialabym chodzic nawet dla samego wyjscia:)
ostatnio nic mi sie nie chce, zmuszam sie do wyjscia na spacer czy do sklepu, niby siedze w domu i powinnam byc wypoczeta a ja jestem wiecznie zmeczona i znudzona. Na szczescie mam kolezanki, ktore porodzily dzieci w ostatnim czasie i sie spotykamy

Karolina ja tak mialam w poprzedniej ciazy Polaa moze poswiadczyc :tak:, nie mialam sil ani ochoty wyjsc z domu ale byly wakacje to w ogrodzie siedzialam i bylo fajnie, teraz niestety juz musze chociazby z mala na spacery ,Minie ci jak sie dzidzia urodzi :tak:, ja juz sie nie moge doczekac lata i wyjsc do parku z dwojka bedzie wesolo:-D

Wszystko przez to, ze jestem sama a co to za radocha samemu na spacery chodzic. Wiem, ze jak maly juz bedzie to nie bede mogla w domu wysiedziec i nawet z wami bedzie fajnie sie spotkac bo teraz wy z dzieciakami a ja bede siedziala taka sierota:p

Ja kupuje większy prezent dla chrzesniczki ale ona ma jeszcze 2 braci wiec zawsze kupuje im jakies slodycze albo jakas zabawke. robie tak bo jak ja bylam mala to tez tak rodzina nam dawala i nam jako dzieciom nie bylo przykro:)

Chyba właśnie tak zrobię, chrześniakowi dam większy prezent a jego rodzeństwu jakiś mniejszy, zawsze to inaczej i każde będzie zadowolone..

reklama
Do góry