reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
Polaa miłego pobytu . Odezwij się jak tylko znajdziesz czas ja juz powinnam byc odrobiona. Po tyg nieobecności nawet łyżeczki zmieniły swoje miejsce a wyobraźcie sobie resztę. :-D

Verita dziekuje :tak: Odezwę sie jak wrócę na pewno. Po powrocie nie mam żadnych planów wiec po 23 sie zobaczymy :tak:
W sumie jesteśmy juz przygotowani, spakowani i czekamy na jutro :-)
Mam nadzieje, ze wczasy bedą udane

Dobre pytanie ja właśnie po to polecialam na tydzień do polski bo tym konowalom nie dam się ruszyć. Syna mi zalatwili nie dość ze baba nie miła to plomba po 2 miesiącach wyleciala i zab był zle oczyszony. Jest zapisany do dentysty na saffron lane za rondem jak jedziesz od miasta ale tam nie leczylam tylko na fosse road. Szkoda słów. Zapisany tylko dla aparatu na zęby bo darmowy w uk.

a zeby ci do glowy nie przyszlo isc do tego polaka na anston czy jakos tak, znajoma tam chodzila to dwojke stracila i on do niej tutaj tak zalepie a reszte sobie w pl zrobsz a ona w jakiej polsce??? ja tam nawet nie jezdze bo od 8lat mieszka tutaj i z polska to ma malo wspolnego nie to co te osoby co co chwila lataja i tak ja zalatwil ze nie ma przedniego zeba musiala naprawde leciec do pl bo taniej i wprawiac zeba...
ja dalej chora ale dzis juz lepiej nawet myslalam czy nie isc z mala na play grupe angielki toleruja chorych ale z drugiej strony jak wejde z zimnego do srodka to moze dopeiro sie zaczac :szok: chyba posiedze
a i testuje nowa firme przewozowa jak bedzie wszystko ok to dam linka do nich bo sa tani i szybko wzieli paczke zobaczymy jak z odbiorem

Moj maz byl u tego polaka ( Wrobel Marcin) i byl zadowolony ale on tylko wyrywal wiec do leczenia to sie nie wypowiem.Moja siostra tez u niego byla w ciazy to oczyscil jej tylko zeby i powiedzial ze niech se dziury zrobi po urodzeniu:szok: Kurcze w trojce mi sie dziura zrobila i dopiero zauwazylam:/ to przez te cholerne slodycze co wcinam ostatnio:/

Vernita ja bym nie szla na play grupe, posiedz w domu i porzadnie sie wykuruj. kaszel masz czy ogolnie zaziebiona?

nie tamten dentysta chyba ludzik sie nazwyal,
ja ogolnie jestem zasmarkana, krtan troche nawala ale chyba ominie mnie zapalenie, jutro do poloznej ide tylko co ona moze nic, tu taki pic na wode te wizyty :-D na dworze wydaje sie cieplo ale nie zaryzykuje mnie jak krtan atakuje to tydzien bez glosu jestem , w czwartek musze isc na zajecia z mala wiec musze sie wykurowac zeby nie kichac na innych
karolina ty zamierzasz chodzic na play grupy z synkiem?bo jakos malo Poilek zauwazylam ze chodzi, niby tak pare razy pojda a potem koniec w domach siedza

reklama
A masz jakis domowy sposob na gardlo? ja znam tylko mleko z miodem i cukierki lagodzace.
ciezko mi powiedziec czy bede chodzila, nie wiem jak to wszystko bedzie wygladalo po porodzie i jak wogole bede sie organizowac. Mam nadzieje, ze nie bede siedziala w domu sama z dzieckiem. Na dzien dzisiejszy chcialabym chodzic, tak samo chcialabym malego uczyc angielskiego od malego.

Mam tu kolezanke z 2letnia corka, siedzi w domu i narzeka, ze jak ma sie dziecko to na nic czasu nie ma, ze tyleee roboty przy dziecku i przekonam sie jak urodze. Nie moge jej sluchac juz, powiedzialam ze nie musi siedziec w domu i polecilam jej play grupy to zaczela sie wymigiwac, dzikuska jedna. Nie chce byc taka jak ona. Jej mala jest jak dzikus na placu zawbaw bo nic dzieci nie rozumie:/ ja tak nie chce

Do góry