hej mamy z leicester szukam osoby która naprawia wózki !! moj qiunny buzz nie chce sie sladac !!poraszka
reklama
a czy jest u nas serwis !! ja niemam pojecia gdzie !!
Kemisiak
Fanka BB :)
Agnieszka ja miałam quinny buzz 4 ( teraz wymieniali na iCandy) i jak sie nie składa to możliwe ze kurzu za dużo ... Umyj go porAdnie , zostaw do wyschniecia a następnego dnia WD40 i napsikaj obficie w każda ruchoma cześć wózka , i spróbuj rozruszać , moj tez czasem ciezko sie składał ale to pomagało i jak nowy
Powodzenia
Powodzenia
dzieki zrobie tak a jak go nie ruszy bede musiala odac do naprawy !!tylko niechce wysylac do sklepu bo licza starsznie duzo za serwis !!zobaczymy co zdzialam !1:-)
jest zle calkowicie sie zaciol i wogule niechce sie skladac mawet niemam jak do auta go schowac masakra !! nawet wd40 nie pomoglo !!!!:-(
ja jestem wściekła. Wysłałam paczki przez kuriera expresowe paczki . tydzień temu wysłaliśmy z pl. mialy dojść na wczoraj cały dzień czekaliśmy. o 21 idziemy do góry spać a ich ciagle nie ma i kazała czekać wiec przed 22 juz się wkurzyłam i kazalam dzwonić mojemu a ona ze nie przyjada dzisiaj bo sie noe wyrobili. a moj czemu nie dzwonia zebich nie będzie i nic nie powiedziala. ze będzie w poniedziałek. ok przyszły po południu. otwieram paczkę a ona cala mokra i śmierdzi winem. zalali paczkę z ciuchami i zabawkami małej i oddala mi udając że nic nie zauważyła. niosła mokrą śmierdzące paczkę i nie zareagowala. szok po prostu. nowe ciuchy i do prania. najgorzej z zabawkami pluszowymi bo kie jest ciepło na schnięcie...
reklama
Verita, skladaj reklamacje. Polecam wysylkę euro-pack service, porządna firma, dobry kontakt.
Nie odzywalam się jakiś czas, bo u nas grypa panowała, najbardziej ucierpiała najmłodsza, wymioty okropne Już dochodzimy do siebie powoli.
Dziewczyny możecie polecic jakąś ubezpieczalnię, chcemy kupić auto, w porównywalkach patrzę i co prawda w Tesco mi wyszlo nawet tanio, ale nie wiem czy ja tam wszystko dobrze pozaznaczałam, bo pytań milion
Może Wy polecicie gdzie warto zerknąć na ceny
Nie odzywalam się jakiś czas, bo u nas grypa panowała, najbardziej ucierpiała najmłodsza, wymioty okropne Już dochodzimy do siebie powoli.
Dziewczyny możecie polecic jakąś ubezpieczalnię, chcemy kupić auto, w porównywalkach patrzę i co prawda w Tesco mi wyszlo nawet tanio, ale nie wiem czy ja tam wszystko dobrze pozaznaczałam, bo pytań milion
Może Wy polecicie gdzie warto zerknąć na ceny