reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
Agnieszka ja miałam quinny buzz 4 ( teraz wymieniali na iCandy) i jak sie nie składa to możliwe ze kurzu za dużo ... Umyj go porAdnie , zostaw do wyschniecia a następnego dnia WD40 i napsikaj obficie w każda ruchoma cześć wózka , i spróbuj rozruszać , moj tez czasem ciezko sie składał ale to pomagało i jak nowy :)
Powodzenia

Agnieszka idź do jakiegoś sklepu typu mothercare albo baby'r'us i zapytaj jak sobie z tym poradzić albo gdzie naprawiaja, choć ja nie słyszałam o takich servisach

ja jestem wściekła. Wysłałam paczki przez kuriera expresowe paczki . tydzień temu wysłaliśmy z pl. mialy dojść na wczoraj cały dzień czekaliśmy. o 21 idziemy do góry spać a ich ciagle nie ma i kazała czekać wiec przed 22 juz się wkurzyłam i kazalam dzwonić mojemu a ona ze nie przyjada dzisiaj bo sie noe wyrobili. a moj czemu nie dzwonia zebich nie będzie i nic nie powiedziala. ze będzie w poniedziałek. ok przyszły po południu. otwieram paczkę a ona cala mokra i śmierdzi winem. zalali paczkę z ciuchami i zabawkami małej i oddala mi udając że nic nie zauważyła. niosła mokrą śmierdzące paczkę i nie zareagowala. szok po prostu. nowe ciuchy i do prania. najgorzej z zabawkami pluszowymi bo kie jest ciepło na schnięcie...:wściekła/y::wściekła/y:

Verita wspolczuje , skladaj complain i niech bula!!! Toc to kpina jakaś jest ! Ja zawsze otwieram przy karierze tak na wszelki wypadek ....

reklama
Verita, skladaj reklamacje. Polecam wysylkę euro-pack service, porządna firma, dobry kontakt.

Nie odzywalam się jakiś czas, bo u nas grypa panowała, najbardziej ucierpiała najmłodsza, wymioty okropne :( Już dochodzimy do siebie powoli.

Dziewczyny możecie polecic jakąś ubezpieczalnię, chcemy kupić auto, w porównywalkach patrzę i co prawda w Tesco mi wyszlo nawet tanio, ale nie wiem czy ja tam wszystko dobrze pozaznaczałam, bo pytań milion ;)
Może Wy polecicie gdzie warto zerknąć na ceny

Do góry