Hej Dziewczyny. My się powolutku rozkręcamy, dokumenty na "brudno" uzupełnione, teraz tylko przysiąść i je już poprawnie uzupełnić. Mam do Was pytanie, na formularzu do szkoły trzeba podać trzy szkoły, a jeżeli ja wybralam jedną i zalezy mi, żeby moje dzieci do niej chodziły ew. druga jakby nie bylo szans dostać się do pierwszego wyboru, czy muszę wpisać az trzy szkoły?
Pochwale się też, ze moja córka najstarsza już zawiera znajomości
Poznała sąsiada rok starszego od siebie, chłopak ten chodzi do szkoły katolickiej ( Verita dziękuję za polecenie właśnie tej szkoły ) i bardzo nam zależy, żeby dzieciaki się do niej również dostały. W poniedziałek jade znowu zobaczyć, może już ktoś w szkole jest i ominę council, jeżeli nie pozostanie mi we wtorek zlożyć papiery i modlić się, żeby dzieciaki się dostały
Zocha, współczuję stresu związanego z dendtystą
Mi kiedyś dentystka wyrywala zeba, nie robiąc wczesniej rtg i okazało się, że wyrywany ząb jest zaplątany korzeniami z drugim zębem. Kobieta rozerwała mi kawal szczęki i pozbawiła zdrowego zęba
Dobrze, że były to dwa ostatnie zęby w tym wyrywany ząb mądrości, ale od tamtej pory też mam straszne obawy siadając na fotel, chociaż w PL miałam zaufaną Panią doktor i jakoś łatwiej mi było siedziec bez obaw