reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Mi pasuje kazdy caly dzien do czwartku ( w czwartek moja starsza zaczyna szkołę iod czwartku moge sie spotkac tylko po 15 lub miedzy 11 30 a 14) a w środę mam to samo co polaa - młodsza zaczyna przedszkole i konczy o 11 30.
a co do miejsca - abbey park albo centrum byloby ok, i tam i tam nie mamy daleko na piechotę.

reklama
mi do srody wlacznie a i to musze spytac syna kiedy bede potrzebna bo szkole zmienia wiec zgadamy sie w ten weekend jak nie to znowu nic z tego pewnie nie wyjdzie

Witam wszystkie mamy!

Chciałam poznać wasze zdanie... mamy z mężem możliwość przeprowadzki do Preston, w związku z ty chciałam zapytać czy tam się jeszcze opłaca jechać? Dodam, że mamy dwójkę dzieci 5lat i 3miesiące, więc musiałabym zmieniać szkołę starszemu.
W Preston mieszka już pół naszej rodziny, więc pomoc jak najbardziej byśmy otrzymali na początku.
Możecie mi opisać Wasze spostrzeżenia co do życia w UK?

Hej dziewczyny

Ja niestety nie mogę się spotkać :( Zmarł mój tata, jutro jadę do Polski. Ból jaki czuję rozrywa mi serce. Odezwę się za jakis czas, jak choc odrobinę zacznę myśleć pozytywnie, teraz zarażam pesymizmem :( Trzymajcie się i do usłyszenia

Kasia bardzo mi przykro. Tak nagle zmarł? :-( Trzymaj sie.

rysia wiadomo dla dziecka bedzie to ogromna zmiana ale myśle, ze warto zwłaszcza, ze tak jak piszesz, pol rodziny juz jest w UK :tak: Ja na Twoim miejscu bym sie zdecydowała

Ostatnia edycja:
Polaa, tak zmarł niespodziewanie z minuty na minutę. Tym bardziej ciężko mi się z tym pogodzić. Nie umiem nie plakać nawet chwili, to jakiś koszmar z którego chcę się obudzić

O jeju to naprawdę straszne, wspolczuje :-(
Mi w marcu zmarła teściowa, fakt była po udarze ale juz kilka miesięcy, poleciala od nas wieczorem we wtorek a nad ranem w sobotę dostaliśmy wiadomość, ze nie żyje :szok:
Trzymaj sie jakoś, na pewno baaaardzo Ci cieżko ale musisz jakoś dla dzieci sie trzymać. Ach niby dla zmarłego taka nagła, bez cierpień smierć najlepsza ale jaki szok dla rodziny, szkoda gadać.

reklama
onk wtorek moze byc juz poustawialam sobie inne sprawy zeby nie kolidowaly i mam nadzieję ze nic nie wypali teraz godzina ktora mi pasuje rano.
Kasia wspolczuje smierci taty

Do góry