reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Verita no to niezle cie urządzili... koniecznie reklamacje musisz zlożyć.
Kasia dobrze że już wam lepiej, nas jakieś dwa miesiące temu też grypa męczyła.

Dziewczyny gdzie najlepiej kupić ubrania szkolne dla dziewczynki?potrzebujemy spódniczek, białych polówek i całej reszty. Jutro się wybieramy, ale mi przychodzi do głowy tylko matalan lub primark, jak tam nie będzie rozmiaru to nie wiem gdzie iść. A buty gdzie, też w matalanie szukać?

reklama
Awwa Tesco i asda :) dobre gatunkowo i tanie :) a buty to ja polecam Bartka polskiego albo clarks bo Wylke to co miesiąc nowe trzeba a tak raz wydatek i z głowy :)

ja tez polecam tesco asde do tego fame fashion na meltonie lub w poskiej dzielnicy nie pamietam nazwy tam sa tanie koszule pakowane po 3 za chyba 5.
Buty te sprawdzone to deichman najlepiej bo i tak dzieciaki kopia pilke nimi po szkole i nie szanuja a za 20 funta mozesz co pol roku nawet kupic nowe zwlaszcza ze noga szybko rosnie. dla mlodszych owszem clarks i bartek sa ortopedyczne i nie martwisz sie o stope. musze sie pochwalic ze kupilam piekne jak bylam w polsce na moja ksiezniczke :-D, w clarckie maja specjalne miarki i bardodobrze dopasuja ci buciki.
co do marynarek dowiedz sie czy nie trzeba w szkole kupic bo np w st.Pauls juz trzeba miec z emblematem haftownym i sa drozse ok 5 funtow od zwyklych ale co szkola to obyczaj

VErita ja tez uwielbiam clarksa :tak:

Dziewczyny a chciałam spytać co z tym naszym spotkaniem? Jesteście dalej chętne bo moze trzeba niedługo cos wymyślić póki pogoda dopisuje :tak:

Dzięki, to pójdę do Tesco i Asdy :)mam nadzieje ze dostane co trzeba.
Verita marynarke kupilam w szkole, nie wiem czy trzeba bylo czy mozna bylo miec bez logo ale wolalam miec z glowy, i tak mnie przerazil ogrom tego co musze sama poszukac i kupic wiec wolalam w szkole kupic co się da. zostaly mi wlasnie do kupienia polowki, spodniczki, sukienki i buty.
a co do spotkania to ja chętnie , najlepiej zanim szkola sie zacznie bo potem to juz tylko w weekend.

awwa dobrze zrobilas jak sa w szkole znaczy ze oni chca zeby tam upowac i do tego jestes pewna ze jest takie jak wymagaja
u mnie znowu weeken jest zajety prawie kazdy ale w tyg jestem wolna choc dzis np musze jechac do szkoly po wyniki egzaminow bo syn jutro wraca i potrzebuje ich od razu na rozmowe w collegu

VErita no właśnie w końcu mamy zaległe spotkanie :)

awwa skoro tez jesteś chętna to napisz kiedy możesz?

verita a Ty dasz rade gdzies dalej sie spotkać, zeby innym było tez wygodnie dojechać? Mam na myśle awwe i inne, które bedą miały ochotę :tak:

wlasnie szukamy auta nowego bo nasze za male i jedynie co to autobusy teraz :-D ale ja do centrum na piechote chodze w ramach sportu wiec nie jest zle, oczywiscie wracam juz autobusem lenistwo zwycieza :rofl2::happy2:

reklama
Sama chętnie bym sie przeszła na nogach do centrum (nie raz chodziłam) ale wątpię, zeby Kuba nie marudzil :-D Duzo chodzi ale wole nie ryzykować, zawsze autobusem możemy razem podjechać?! ;-)
Jak awwa sie określi to moze w końcu uda nam sie spotkać :)
Mi odpowiada praktycznie każdy dzien w przyszłym tygodniu :tak:
Kuba od środy zaczyna przedszkole od nowa ale kończy o 12

Do góry