reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leicester

DAYSIE po raz kolejny zle mnie zrozumialas... nie powiedzialam, ze Twoj ekspres jest gorszy bo jest tanszy. Ja poprostu mam taki i jestem z niego bardzo zadowolona. Dolce Gusto jest o tyle gorszy , ze trzeba używać firmowych wkladow, ale kawa tez jest pyszna.
Diana miala dopiero teraz szczepionke MMR. Powinny byc dwie po roku. w dwunastym miesiacu i trzynastym miesiacu.
O ile dobrze pamietam mialas nas odwiedzic w tym tygodniu.... widze jednak, ze strasznie wciagnely Cie prace dekoracyjne...

MARIOLKA niestety roznie bywa w zyciu. nie zawsze moze byc jak bysmy chcieli. Najwazniejsze, ze jestes z bratem myslami. Gratulacje dla niego :-) Mi Diane szczepili w nogi, troszke sie zdziwilam, ale podobnotak jest lepiej sie wkloc, bo nozka jest bardziej umięśniona.

ANETKA jak smopoczucie.mam nadzieje, ze odwiedziny u kolezanki sie udaly. jak Maksiu zareagowal na mlodsze dzieciatko?

IWONKA ja sie cenami zlobkow jeszcze nie orientowalam, a bedziecie chcieli zaprowadzac Bartusia??

Ostatnia edycja:
reklama
Kornasia, ceny dość wysokie tych żłobków. Nie chciałabym dawać Bartusia tak od razu do żłobka i pewnie do przyszłego roku zostanie ze mną, ale już tak mam, że lubię wiedzieć rzeczy na przód;-):-D:-D , Adama czasami to do szału doprowadza, że ja już się martwię co będzie za rok:-D:-D:-D, ale jak to się mówi "nobody's perfect".

Anetka, pochwal się ;-) jaki podkład kupiłaś, tzn. z jakiej firmy.

Mariolka, na pewno ci przykro, ale takie niestety jest dorosłe życie. Niedługo pojedziecie to Oliwka w sukni złoży życzenia:-D

Anetka
rozumiem Twój ból.I życzę co by szybko odszedł:tak:
Mariolka
nie dołuj się Kochana,bo to i tak nic nie zmieni.
A szkoda zdrowia.
Wiem,że to przykra sytuacja ale czasem tak jest,że nie mamy na wiele rzeczy wpływu.
Iwonka
no ceny kosmiczne dlatego większej części rodziców poprostu nie stać na żłobek.
Ja planuje Antosika prowadzać do tego pre school jak skończy 3 latka.

My już po wizycie,słodki ten Maluszek jest(trzymałam go na raczkach)a Maksio to chyba myslał że to laleczka....Wyglupiał sie z Tatą i tyle:-DJa to wogle kupuje taką kawke zimną, gotową do wypicia za 59p w Aldim,różne rodzaje są,moja ulubiona to late.Iwonko podkład diora kupilam z serii forever.I w miedzyczasie upatrzyłam sobie krem pod oczy e.lauder(ale nie mam na to teraz kasy):-(Mariolko wyobrażam sobie jak Ci przykro i ciężko,no ale masz nas:tak:Tłumacz sobie to tak,że widocznie tak miało być.Ja to sobie zawsze wszystko jakoś wytłumacze.Opowiem Ci historie,która da Ci do myslenia:dawno dawno temu Króla napadła Cyganka i opcieła mu palca.Król był bardzo zły i kazał Cyganke zamknąć w piwnicy.Po paru latach Kanibale porwali Króla.Już chcieli go wrzucać do kotła,ale jeden z nich zauważył że Król nie ma palca.Nie chcieli takiej zdobyczy nie idealnej,wiec zostawili go.Król przypomniał sobie że to właśnie Cyganka uratowała mu życie(obcinając palca wiele lat temu).Kazał ją uwolnić:-)Chodziło mi o to że czasami z pozoru nie miłe sytuacje,wydarzenia nie dzieją sie bez powodu.......i nagle po jakimś czasie okazują sie POTRZEBNE W NASZYM ZYCIU.

no a ja dziewczyny sobie spedze wieczor na piciu winka o tak od miesiaca nic nie smakowalam w takich dodatkach mniam biale winko pychotka :D:) nasza mala tez do zlobka nie pojdzie po co jak ja jestem w domku i mamy babcie jak cos :)

Anetko jestes bardzo dobra powiem Ci :) poleprzylo mi sie szalenie :)! !! Wlanie dobrze ze mam Was hihi ;) wkoncu nie jestem samiutka tutaj w tym duzym domu przy pustym komputerze :) obiecuje Wam ze jak tylko ja bede zdrowa bo mala juz jest jak ta lala to sie spotkamy ;) !!

Ostatnia edycja:
No i dobrze że pijesz winko:-)ja to bym kielicha sobie walneła na Twoim miejscu:-)żartuje sobie(bo ja żartownisia jestem).Mój Darek to na walke Adamka czeka dzis do 4 rano.Mówie Wam,on to na tle siłowni i boksu-FANATYK.Ja tam ide spac i biada mnie obudzić bo pogryze:-D

hehe no tak moj tez na silke chodzil jak mnie nie poznal bo w wojsku to trzeba bylo co mieli innego do roboty :D :D a teraz to taki trolik sie zrobil brzusio urusl ale miesnie jeszcze zostaly hehehe ;) no tak anetko kielicha pewnie ale jak by byl moj kochany maz ;) a winko to wiesz grzecznie z kulturka haha :)

reklama
Sprawy "żłobka" rząd angielski chyba dobrze nie przemyślał, gdzie tu logika?
Przecież większa część społeczeństwa w Anglii zarabia średnio 1200 mniej więcej na osobę(chodzi mi o to że aż tak dużo nie zarabiają), to albo te żłobki są tylko dla tej bogatszej części społeczeństwa, albo państwu bardziej się opłaca jak ktoś siedzi z dziećmi w domu.

Udanych zakupów na carboocie jakbyście się wybierały jutro;-)

Do góry