reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
wyluzujcie nie macie sie o co spierac forum nie jest odpowiednim miejscem na to czuje sie jak w przedszkolu .Iza moze dla ciebie jest super ta szkola dla Verity nie kazdy ma prawo do swojej opinii.

Ostatnia edycja:
witam w niedzielny wieczor:)Dziewczymy powiedszcie mi ile mniej wiecej kosztuje mieszkanie 2 pokojowe w Leicester w dzielnicy Hamilton i wiem ze kazdy ma inne oplaty,ale ile znowu mniej wiecej kosztuje zycie rodziny 4 osobowej(dzieci w wieku szkolnym).

Witaj Aniu, bedziemy sasiadkami? :) my (maz, ja i syn) wynajmujemy polowe domu i za to placimy 340 plus oplaty co 3 miesiace ok. 300 (woda, prad, gaz). Gdzie w Hamilton sie rozgladasz za mieszkaniem? :)

Ostatnia edycja:
Tak dokladnie to nie wiem czy to bedzie ta dzielnica,a maz poprostu tam przejezdzal i zobaczyl fajny domek a przed nim ogloszenie,a jak tam jest (chodzi mi o spokoj i bezpieczenstwo).My z dziecmi i tak dopiero bedziemy sie przepowadzac pod koniec czerwca:(.

Szybko przeleci :) ja jestem z dzielnicy zadowolona. Duzo placow zabaw, park, staw z labedziami i innymi ptokami, jest gdzie pochodzic :) podoba mi sie tu bardzo, cisza i spokoj. No ale wiadomo ile ludzi, tyle opinii

No dokladnie:) z tymi opiniami masz racje:).A czas i tak sie dluzy nie milosiernie.Jak bym mogla to dzisiaj wsiadam w samolot i tam lece.Mojemu mezowi spdobala sie ta okolica,ja oczywiscie tez widzialam ja na zdjeciu satelitarnym to czysta i zadbana mam nadzieje ze tak jest w rzeczywistosci:).Ale tak jak mowie zobaczymy mamy jeszce czas,a tak wogole to za domkiem "bedziemy"sie rozgladac.

reklama
Do góry