reklama
majeczka888
Zaciekawiona BB
wyluzujcie nie macie sie o co spierac forum nie jest odpowiednim miejscem na to czuje sie jak w przedszkolu .Iza moze dla ciebie jest super ta szkola dla Verity nie kazdy ma prawo do swojej opinii.
Ostatnia edycja:
anna041982
Zaciekawiona BB
witam w niedzielny wieczorDziewczymy powiedszcie mi ile mniej wiecej kosztuje mieszkanie 2 pokojowe w Leicester w dzielnicy Hamilton i wiem ze kazdy ma inne oplaty,ale ile znowu mniej wiecej kosztuje zycie rodziny 4 osobowej(dzieci w wieku szkolnym).
anna041982
Zaciekawiona BB
Tak dokladnie to nie wiem czy to bedzie ta dzielnica,a maz poprostu tam przejezdzal i zobaczyl fajny domek a przed nim ogloszenie,a jak tam jest (chodzi mi o spokoj i bezpieczenstwo).My z dziecmi i tak dopiero bedziemy sie przepowadzac pod koniec czerwca.
anna041982
Zaciekawiona BB
No dokladnie z tymi opiniami masz racje.A czas i tak sie dluzy nie milosiernie.Jak bym mogla to dzisiaj wsiadam w samolot i tam lece.Mojemu mezowi spdobala sie ta okolica,ja oczywiscie tez widzialam ja na zdjeciu satelitarnym to czysta i zadbana mam nadzieje ze tak jest w rzeczywistosci.Ale tak jak mowie zobaczymy mamy jeszce czas,a tak wogole to za domkiem "bedziemy"sie rozgladac.
Karolina1987W
Fanka BB :)
Melduje sie w dwupaku Wiecie dlaczego w uk nie mozna uzywac gruszki do nosa dla dziecka?
reklama