reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
cześc dziewczyny- czy wiecie może coś o opiece medycznej jeżeli chodzi o dzieci z cukrzycą w UK? A po drugie czy słyszałyście cos o Christ the King Catholic Primary School na Glenfield?

Witam nowe forumowiczki. Nie wiem jak to jest ale chyba dzieci musza byc w UK zeby skladac papiery o szkole. Ja polecam st Pauls ( tez mi jedna z forumowiczek polecila) oraz dla mlodszych sacred heart.

Ja wciaz w PL po Nowym Roku wracamy do UK. Wszedzie dobrze ale juz tesknie za UK :)

St Pauls dobra szkola syn ja skonczyl, ale ja aplikowalam przed jego przyjazdem on dojechal miesiac po mnie i wolalam miec zalatwiona szkole, przylecial i na drugi dzien juz go chcieli w szkole wiec w nocy latalam po tesco clalo dobowym zeby mu mundurek kupic, fajne czasy byly :-D

Ponawiam zapytanie Dziewczyny znacie jakas mila doswiadczona Nianie, potrzebuje kogos na 3 godzinki od pn-do pt od 7:00-10:00 am. z gory dziekuje za cenne informacje i namiary

witam ponownie ;)
bardzo dziekuje za informacje dotyczace szkoly :-)
pozdrawiam i mam nadzieje, ze bedziemy w kontakcie po moim przyjezdzie, bo ja jestem w wielu sprawach zielona :baffled:

Witam Was. Jestem nowa na forum i w UK. Pomimo tego, ze mieszkam w Leicester (Hamilton) od prawie dwoch miesiecy, zaliczylam przesluchanie w Town Hall dot. School Appeal. Maz podanie o dwie szkoly najblizej nas pisal na poczatku listopada a po kilku odwolaniach mielismy wspomniany hearing 19 grudnia. Na ten moment wyglada to tak, ze moj 5-latek nie chodzi do szkoly bo ta ktora nam zaproponowali jest oddalona od nas godzine pieszo. Wiadomo,ze Bartlomiej do szkoly isc musi ale jeszcze pisalam prywate do dyrektorki w St. Joseph. Czekam na odp. Za bardzo nie wiem co robic. Moze ktoras z Was byla w podobnej sytuacji? Pozdrawiam, bezsenna Ewa

Witam Was. Jestem nowa na forum i w UK. Pomimo tego, ze mieszkam w Leicester (Hamilton) od prawie dwoch miesiecy, zaliczylam przesluchanie w Town Hall dot. School Appeal. Maz podanie o dwie szkoly najblizej nas pisal na poczatku listopada a po kilku odwolaniach mielismy wspomniany hearing 19 grudnia. Na ten moment wyglada to tak, ze moj 5-latek nie chodzi do szkoly bo ta ktora nam zaproponowali jest oddalona od nas godzine pieszo. Wiadomo,ze Bartlomiej do szkoly isc musi ale jeszcze pisalam prywate do dyrektorki w St. Joseph. Czekam na odp. Za bardzo nie wiem co robic. Moze ktoras z Was byla w podobnej sytuacji? Pozdrawiam, bezsenna Ewa
Musisz isc do counsilu i oni maja miesiac na zalatwienie szkoly dla dziecka.

reklama
Dziekuje za odpowiedz. Podejrzewam, ze szkole zalatwia te sama, o ktorej pisali przy okazji kazdej apelacji. No nic, od poniedzialku bede dzialac

Do góry