reklama
Ok to mi jutro popołudniu czy wieczorem napisz który dzien, mi obojętne, no i godzinę Ja mogę do południa ale przed 12 ide po Kubę do przedszkola albo popołudniu ale to jak juz Tobie pasuje
widze ze same sobie tutaj piszemy gdzie reszta Dziewczyn??
widze ze same sobie tutaj piszemy gdzie reszta Dziewczyn??
annak_2006
Zaciekawiona BB
Dziewczyny mam pytanie- maż dostał papiery na child benefit. Składalismy wniosek w lipcu. On pracuje w Anglii ale my z córką jeszcze jestesmy w Polsce i mała chodzi w Polsce do szkoły. Tam sa pytania odnośnie szkoły. Czy to że jest w Polsce też nadaje sie na odbiór benefitu?
Cześć Dziewczyny Mam do Was pytanie...Jaka jest różnica miedzy mieszkaniem z councilu a mieszkanie z home choice ??? Bo powiem szczerze że już się pogubiłam w tym wszystkim, cóż ile ludzi tyle opinii. Generalnie słyszałam że mieszkanie z councilu jest to mieszkanie socjalne które dostaje się od miasta z możliwością wykupienia w przyszłości. I w sumie tyle wiem, i w takim razie zastanawiam się czym jest mieszkanie z home choice? Pomożecie Pozdrawiam Was
annak_2006 Wiem że napewno nie możesz pobierać rodzinnego w Pl jeżeli tu składasz aplikację o child benefit, nie można pobierać dwóch zasiłków jednocześnie. Podaję linka może się przyda Praca w UK a dodatki na dzieci w Polsce
annak_2006
Zaciekawiona BB
Dzięki, nie pobieramy w Polsce żadnych dodatków i od czerwca przenosimy sie do Leicester na stałe więc chyba nie powinno być problemu. Dzięki bardzo
majeczka888
Zaciekawiona BB
lissa ja mam mieszkanie z counsilu tak jak piszeji z counsilu mozesz wykupuc po pieciu latach a z tego drugiego nie mysle ze mieszkanie z counsilu juest lepsze podobno tez rent z counsilu jest tanszy a jak chcesz wiecej wiedzec to wejdz na stronie counsilu tam sie gdie biduje tam sa informacje o tym drugim pozdrawiam
reklama
Hej dziewczyny,
strasznie sie ciesze,ze znalazlam to forum. Jestem swiezo upieczona mama 3 miesiecznego Kubusia Jakis czas temu przeprowadzilismy sie z Londynu i tam niestety zostali wszyscy nasi znajomi.
Chetnie poznam inne mamuski , wiec jezeli macie ochote kiedys spotkac sie na jakas kawke lub herbate to ja jestem bardzo chetna.
pozdrawiam w ten pochmurny dzien
strasznie sie ciesze,ze znalazlam to forum. Jestem swiezo upieczona mama 3 miesiecznego Kubusia Jakis czas temu przeprowadzilismy sie z Londynu i tam niestety zostali wszyscy nasi znajomi.
Chetnie poznam inne mamuski , wiec jezeli macie ochote kiedys spotkac sie na jakas kawke lub herbate to ja jestem bardzo chetna.
pozdrawiam w ten pochmurny dzien