reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Na pewno wszystko bedzie dobrze, a wiadomo ze nie masz możliwości lezenia cały czas, a który dzien Ci pasuje? Mi w sumie każdy oprócz jutrzejszego. A od wtorku jestem wolna :)

reklama
Ok to mi jutro popołudniu czy wieczorem napisz który dzien, mi obojętne, no i godzinę :tak: Ja mogę do południa ale przed 12 ide po Kubę do przedszkola albo popołudniu ale to jak juz Tobie pasuje :)

widze ze same sobie tutaj piszemy :) gdzie reszta Dziewczyn??

Dziewczyny mam pytanie- maż dostał papiery na child benefit. Składalismy wniosek w lipcu. On pracuje w Anglii ale my z córką jeszcze jestesmy w Polsce i mała chodzi w Polsce do szkoły. Tam sa pytania odnośnie szkoły. Czy to że jest w Polsce też nadaje sie na odbiór benefitu?

Cześć Dziewczyny :) Mam do Was pytanie...Jaka jest różnica miedzy mieszkaniem z councilu a mieszkanie z home choice ??? Bo powiem szczerze że już się pogubiłam w tym wszystkim, cóż ile ludzi tyle opinii. Generalnie słyszałam że mieszkanie z councilu jest to mieszkanie socjalne które dostaje się od miasta z możliwością wykupienia w przyszłości. I w sumie tyle wiem, i w takim razie zastanawiam się czym jest mieszkanie z home choice? Pomożecie :) Pozdrawiam Was :)

Dzięki, nie pobieramy w Polsce żadnych dodatków i od czerwca przenosimy sie do Leicester na stałe więc chyba nie powinno być problemu. Dzięki bardzo

lissa ja mam mieszkanie z counsilu tak jak piszeji z counsilu mozesz wykupuc po pieciu latach a z tego drugiego nie mysle ze mieszkanie z counsilu juest lepsze podobno tez rent z counsilu jest tanszy a jak chcesz wiecej wiedzec to wejdz na stronie counsilu tam sie gdie biduje tam sa informacje o tym drugim pozdrawiam

reklama
Hej dziewczyny,

strasznie sie ciesze,ze znalazlam to forum. Jestem swiezo upieczona mama 3 miesiecznego Kubusia:) Jakis czas temu przeprowadzilismy sie z Londynu i tam niestety zostali wszyscy nasi znajomi.
Chetnie poznam inne mamuski , wiec jezeli macie ochote kiedys spotkac sie na jakas kawke lub herbate to ja jestem bardzo chetna.

pozdrawiam w ten pochmurny dzien:)

Do góry