pani Iwonka :)
Fanka BB :)
Maksymilian napisz ile chcieli za korki, w końcu trzeba być konkurencyjnym na początku;-). Taki college to świetna sprawa, ale czasami, choćby na początku ktoś woli w mniejszych grupach bądź indywidualnie, zważywszy, że materiały w collegu są takie same i u mnie:-).
Uwielbiam uczyć, w Polsce pracowałam w szkole podstawowej(to była ta państwowa posada) a popołudniami i w weekendy w prywatnych i ze studentami, oczywiście to było przed porodem:-) Potem jak zostałam tylko z państwową posadą, no aż tak źle nie było, tzn. głodem nie przymierałam, ale to nie to samo co wcześniej. Kapitalizm to brutalna sprawa, pracujesz prywatnie masz pieniądze, nie pracujesz nie masz:-(
p.s. skończyłam filologię angielską a wcześniej kolegium nauczycielskie
Uwielbiam uczyć, w Polsce pracowałam w szkole podstawowej(to była ta państwowa posada) a popołudniami i w weekendy w prywatnych i ze studentami, oczywiście to było przed porodem:-) Potem jak zostałam tylko z państwową posadą, no aż tak źle nie było, tzn. głodem nie przymierałam, ale to nie to samo co wcześniej. Kapitalizm to brutalna sprawa, pracujesz prywatnie masz pieniądze, nie pracujesz nie masz:-(
p.s. skończyłam filologię angielską a wcześniej kolegium nauczycielskie