reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leicester

reklama
A wwa, jestes z Gdańska? My na razie zwiedzamy UK, dzis bylismy w Bradgate Park, cudne miejsce, ale trzeba miec kondycje, żeby przyjesc wszystko :)

nie Kasia, jestem z dolnego śląska, ale jedziemy na wesele znajomego :)
my w bradgate park jeszcze nie bylysmy, ograniczamy się do okoic na razie.

Hej Mamusie

Czy i ja mogę się przyłączyć do Waszych pogaduszek? :) Bywałam już tutaj dawno, dawno temu, niestety jakoś tak w natłoku codziennych spraw i dzięki postępującej sklerozie - zapomniałam hasła i gdzieś mi umknęła okazja aktywnego uczestniczenia na Waszym forum:( Od jakiegoś czasu zaglądam tutaj jako ''czytelniczka'' :) ale jeśli pozwolicie to chętnie przyłączę się i do rozmówek.
Jestem mamą 4 letniego urwisa, który od września idzie na pełen etat do szkoły :)
Polaa - pozdrawiam i gratuluję drugiego synka. Widzę że tylko Ty się utrzymałaś z dawnych czasów:) mój dawny login to Kraje_k - może jeszcze pamiętasz? :)

KasiaGda - pozdrawiam moją imienniczkę i przybyszkę z mojego rodzinnego miasta :)

Reszcie mamuś gratuluję wszystkich obecnych i przyszłych pociech :)

Pozdrawiam
Kasia

Ostatnia edycja:
Witaj Kasiucha :)
Moja starsza córka (skończy 5 w listopadzie) też od września zaczyna szkołę :)

dziewczyny żegnam się , bo jutro rano lecimy a z Polski nie wiem czy będę miałą jak się odezwać
dam znać jak wrócę :)

reklama
ja po usg genetycznym. jak fajniw tutaj robią poświęca czas wszystko pokazuje czeka się odwróci. bez porównania z uk.
wszystko dobrze dziecko starsze o tydzień i powinna być dziewczynka :-D

Do góry