reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

pola to ci sie dzialo... najwazniejsze ze malymi kroczkami sie wygrzebujecie i oby tak dalej! niech juz wszystko bedzie dobrze i bez zadnych chorubsk :) trzymam kciuki:tak:

reklama
Ja jeszcze nie ;) jeszcze jestem. ale jak tylko sie tok szkolny skończy to mnie nie ma :D
Faktycznie tu cicho :) wszystkie korzystają z pogody ? Hihi iście angielskie lato nam sie szykuje :cool:

Verita ale masz fajnie , my do 12 lipca musimy czekać , ale pózniej resztę lipca, cały sierpień w pl wracamy już po rozpoczęciu roku 3 września ;) tylko kicha bo mamy tylko promy i samoloty pobookowane ale pomysłu gdzie w Pl pojedziemy jeszcze nie bardzo ... Może polanica zdroj na kilka dni , boni ja myślałam o Boszkowie ;) będę sie byczyc na plazy :D z tym ze to rosyjska ruletka bo nie wiadomo jak sie będę czuła :/ jak ja nie lubie nie mieć sprecyzowaneho planu

ja tez wroce dopiero koniec sierpnia lub pocatek wrzesnia :-D, a plany juz mam najpierw do mnie na dolnoslaskie a potem w polowie lipca do Krakowa i tam zostaniemy dluzej. Zadne morze bo nasze zimne, zadne gory bo za leniwa jestem zeby po nich lazic, moze ew Zakopane ale siedzace :-D:-)

Witajcie kobietki.
zazdroszcze Wam wakacji w Pl. ja niestety zostaje w Uk .
Dziewczyny potrzebuje pomocy a problem mam typu: lekcewazenie mojej rodziny przez Hausing Assosejszyn- z tad mam mieszkanie (sory za moj angielski ale jest poprostu boski:zawstydzona/y:), brak jakiej kolwiek reakcji policji na rasizm w stosunku do moich dzieci i mojej rodziny , ogolnie mieszkam w okolicy gdzie mieszka sama patologia a nie stac mnie na wynajecie mieszkania od prywatnej osoby :(. pomocy bo ja juz nie daje rady :-(

reklama
legal advice jest na charles street 60, na 3 pietrze, popros o tlumacza, moze byc polka na recepcji, to w centrum idz najlepiej z samego rana ok 9 i czekaj bo slyszalalam ze sa kolejki

Do góry