reklama
Kemisiak
Fanka BB :)
Verita ale masz fajnie , my do 12 lipca musimy czekać , ale pózniej resztę lipca, cały sierpień w pl wracamy już po rozpoczęciu roku 3 września tylko kicha bo mamy tylko promy i samoloty pobookowane ale pomysłu gdzie w Pl pojedziemy jeszcze nie bardzo ... Może polanica zdroj na kilka dni , boni ja myślałam o Boszkowie będę sie byczyc na plazy z tym ze to rosyjska ruletka bo nie wiadomo jak sie będę czuła :/ jak ja nie lubie nie mieć sprecyzowaneho planu
ja tez wroce dopiero koniec sierpnia lub pocatek wrzesnia , a plany juz mam najpierw do mnie na dolnoslaskie a potem w polowie lipca do Krakowa i tam zostaniemy dluzej. Zadne morze bo nasze zimne, zadne gory bo za leniwa jestem zeby po nich lazic, moze ew Zakopane ale siedzace :-)
karaluszek81
Zaangażowana w BB
Witajcie kobietki.
zazdroszcze Wam wakacji w Pl. ja niestety zostaje w Uk .
Dziewczyny potrzebuje pomocy a problem mam typu: lekcewazenie mojej rodziny przez Hausing Assosejszyn- z tad mam mieszkanie (sory za moj angielski ale jest poprostu boski), brak jakiej kolwiek reakcji policji na rasizm w stosunku do moich dzieci i mojej rodziny , ogolnie mieszkam w okolicy gdzie mieszka sama patologia a nie stac mnie na wynajecie mieszkania od prywatnej osoby . pomocy bo ja juz nie daje rady :-(
zazdroszcze Wam wakacji w Pl. ja niestety zostaje w Uk .
Dziewczyny potrzebuje pomocy a problem mam typu: lekcewazenie mojej rodziny przez Hausing Assosejszyn- z tad mam mieszkanie (sory za moj angielski ale jest poprostu boski), brak jakiej kolwiek reakcji policji na rasizm w stosunku do moich dzieci i mojej rodziny , ogolnie mieszkam w okolicy gdzie mieszka sama patologia a nie stac mnie na wynajecie mieszkania od prywatnej osoby . pomocy bo ja juz nie daje rady :-(
reklama