reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leicester

pola to ci sie dzialo... najwazniejsze ze malymi kroczkami sie wygrzebujecie i oby tak dalej! niech juz wszystko bedzie dobrze i bez zadnych chorubsk :) trzymam kciuki:tak:

reklama
Ja jeszcze nie ;) jeszcze jestem. ale jak tylko sie tok szkolny skończy to mnie nie ma :D
Faktycznie tu cicho :) wszystkie korzystają z pogody ? Hihi iście angielskie lato nam sie szykuje :cool:

Verita ale masz fajnie , my do 12 lipca musimy czekać , ale pózniej resztę lipca, cały sierpień w pl wracamy już po rozpoczęciu roku 3 września ;) tylko kicha bo mamy tylko promy i samoloty pobookowane ale pomysłu gdzie w Pl pojedziemy jeszcze nie bardzo ... Może polanica zdroj na kilka dni , boni ja myślałam o Boszkowie ;) będę sie byczyc na plazy :D z tym ze to rosyjska ruletka bo nie wiadomo jak sie będę czuła :/ jak ja nie lubie nie mieć sprecyzowaneho planu

ja tez wroce dopiero koniec sierpnia lub pocatek wrzesnia :-D, a plany juz mam najpierw do mnie na dolnoslaskie a potem w polowie lipca do Krakowa i tam zostaniemy dluzej. Zadne morze bo nasze zimne, zadne gory bo za leniwa jestem zeby po nich lazic, moze ew Zakopane ale siedzace :-D:-)

Witajcie kobietki.
zazdroszcze Wam wakacji w Pl. ja niestety zostaje w Uk .
Dziewczyny potrzebuje pomocy a problem mam typu: lekcewazenie mojej rodziny przez Hausing Assosejszyn- z tad mam mieszkanie (sory za moj angielski ale jest poprostu boski:zawstydzona/y:), brak jakiej kolwiek reakcji policji na rasizm w stosunku do moich dzieci i mojej rodziny , ogolnie mieszkam w okolicy gdzie mieszka sama patologia a nie stac mnie na wynajecie mieszkania od prywatnej osoby :(. pomocy bo ja juz nie daje rady :-(

reklama
legal advice jest na charles street 60, na 3 pietrze, popros o tlumacza, moze byc polka na recepcji, to w centrum idz najlepiej z samego rana ok 9 i czekaj bo slyszalalam ze sa kolejki

Do góry