reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leicester

Vilusia witaj
Ja jeżdżę z moimi pełnymi energii utworami do go kids go , albo wacky warehouse - są super ! Więc polecam
A co do play group musisz sie dowiedzieć bo w każdej dzielnicy inne.

reklama
Czesc wam, myslalam ze do Leicester predko juz nie zajrze a tu niespodzianka, angielscy urzednicy dopatrzyli sie ze jednego papierka nie ma w sprawie zmiany nazwiska mojej corki i masz babo placek lec specjalnie tylko po to, ale za to trzy dni bede , bo tak sa loty wiec pozwiedzam stare katy, jaka macie pogode tez sie tak topicie z goraca jak w Polsce, bo nie wiem co mam spakowac? Pozdrawiam.

Czesc wam, myslalam ze do Leicester predko juz nie zajrze a tu niespodzianka, angielscy urzednicy dopatrzyli sie ze jednego papierka nie ma w sprawie zmiany nazwiska mojej corki i masz babo placek lec specjalnie tylko po to, ale za to trzy dni bede , bo tak sa loty wiec pozwiedzam stare katy, jaka macie pogode tez sie tak topicie z goraca jak w Polsce, bo nie wiem co mam spakowac? Pozdrawiam.
Rano bylo zimno i w zimowym plaszzu do miasta pojechalam a pod wieczor grilla na ogrodzie robilismy w sweterku wiec trudno powiedziec, zapowiadaja ok 15-19 stopni na moim telefonie i zachmurzenia .
Fajnie odwiedzac stare smieci co?:-D

tak jak pisze verita , szalu z pogoda nie ma :no:

monika zmieniasz nazwisko Lenie? Michał sie zgodzil? troche w szoku jestem , i gratuluje nowej pracy :) chwal sie szybko :tak::tak::tak:

Dziekuje, tylko na sezon praca ale zawsze. Zmieniam bo Michal zrzekl sie do niej praw i nazwiska, zreszta dlugo by opowiadac. Ok czyli przygotuje sie na kazda mozliwosc :D no pochodzic po wspominac fajnie ;)

Witajcie,

wieki tu nie zagladalam i pewnie mało kto mnie pamięta...
ostatni okres mieliśmy nerwowy, stres, smierć teściowej, pobyt Wojtusia w szpitalu, duzo by pisać... Teraz chorowałam, dawno mnie tak nie rozłożyło, Wojtek niestety to samo. Dochodzimy do siebie, za tydzień we wtorek lecimy do Polski. Robimy tam roczek i chrzest Wojtka, moj diabelek jeszcze nie ochrzczony ale nie było kiedy. Mam stresa jak to bedzie bo juz roczek bedzie miał a tu msza, a swoje humorki ma wiec niektórzy mogą być oburzeni jak to w kościele , ach...Kuba miał dwa miesiące jak był chrzczony i cała msze przespal.

Agusiakemisia gratulacje!! Zauważyłam suwaczek ;-)
MlodaMamaMonika przykro mi, ze sie tak u Cieboe ułożyło. Najważniejsze, żebyś Ty z Mała była szczęśliwa

Hej, jestem tu i w leicester nowa wiec szukam innych chetnych mam do spacerow, pogawedek i wyjsc na kawe z Leicesterlub okolic. Jestem mama dwumiesiecznej coreczki i szukam innych mam z dziecmi w podobnym wieku na spotkania.

polaa pewnie ze pamietamy, ale problemow ci sie nazbieralo :no:
Moj syn tez byl chrzczony na rok a w zasadzie 3 dni przed roczkiem:-), chodzil sobie po koscile nie plakal nie uciekal,fajne fotki porobilismy.
mgosia jak sie nudzisz dawaj namiary i joanna tez ,zrobimy sobie prywatna play grupe :-)

VErita dzięki. Wojtek bedzie miał dokładnie rok i 3 dni, mam nadzieje, ze bedzie w porządku, w sumie nie ma innej opcji, jak wrócę z Polski to sie do ciebie na pewno odezwę :tak: Zmieniłam numer telefonu wiec dam znać i sie spotkamy jak będziesz miała ochotę, bo az mi wstyd ale naprawdę w ostatnim okresie wiecznie coś sie działo, teraz mak nadzieje, ze juz bedzie spokojnie, wracam 17 czerwca.

reklama
Do góry