reklama
holly cross czy jakos tak , sasiadki to malo sie nie pozabijaja zeby tam dziecko wcisnac (angielki ),ogolnie kolo mnie jest duzo szkol i wydaj sie dobre, ale jak dziecko uczyc sie nie bedzie chcialo to i szkola nie pomoze
Kemisiak
Fanka BB :)
A to o tej nie słyszałam. Ale jak blisko i mówią ze dobra, poszperaj po nie jak wyglądają ich rezultaty z testów i jaki procent dostaje sie do dobrych wyższych szkół. A co do nauki to jasne , jak sie dziecku czasu nie poświęci i dziecko nie systematyczne w nauce to i Szkola nie pomoże.
Witam serdecznie wszystkie mamy! W Leicester mieszkam już wiele lat ale na Wasze forum dotarłam dopiero teraz gdy zostałam mamą (mój synuś ma 15 miesięcy). Zastanawiam się gdzie można ciekawie spędzić z nim czas? Jakieś fajne place zabaw, kluby, itp? Pozdrawiam!
Witam nowa mamausie. Leicester jest tak duze ze trudno powiedziec zalerzy od dzielnicy , ale w kazdej jest jakas play grupa czy parki. Kluby to nawet nie wiem, moze bary to juz bardziej sie orientuje ;-):-)Witam serdecznie wszystkie mamy! W Leicester mieszkam już wiele lat ale na Wasze forum dotarłam dopiero teraz gdy zostałam mamą (mój synuś ma 15 miesięcy). Zastanawiam się gdzie można ciekawie spędzić z nim czas? Jakieś fajne place zabaw, kluby, itp? Pozdrawiam!
reklama
Witam Verita, dzięki za wiadomość, parki mam już stuprocentowo opracowane a myślałam raczej o miejscu, w którym mały mógłby się bawić w zwyczajową tutaj deszczową lub wietrzną pogodę, typu klub dla dzieci itp. Muszę zajrzeć na West End stay'n play bo słyszałam, że jest fajnie.