reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
holly cross czy jakos tak , sasiadki to malo sie nie pozabijaja zeby tam dziecko wcisnac (angielki ),ogolnie kolo mnie jest duzo szkol i wydaj sie dobre, ale jak dziecko uczyc sie nie bedzie chcialo to i szkola nie pomoze :shocked2:

A to o tej nie słyszałam. Ale jak blisko i mówią ze dobra, poszperaj po nie jak wyglądają ich rezultaty z testów i jaki procent dostaje sie do dobrych wyższych szkół. A co do nauki to jasne , jak sie dziecku czasu nie poświęci i dziecko nie systematyczne w nauce to i Szkola nie pomoże.

Wyjeżdzamy 31 maja, i tak jak pisałam predzeij nie znam się na tamtejszym systemie. Języka dobrze nie zna tzn sporo umie ale to i tak mało. Czy jeśli chcem go zapisac do katolickiej muszę mieć ze sobą akt chrztu??

klaaa tak w katolickich szkolach chca akt chrztu , ale nawet z pl niech ci przefaxuja albo scan na email wysla powinni uwzglednic a org przywieziesz pozniej :) gdzie ty dokladnie mieszkasz post code mi chodzi nie dokladny adres :p

Będę mieszkala w samym centrum. To przed wyjazdem przygotuję sobie wszystkie dokumenty. A i jeszcze do szkoły jakie dokumenty będą mi potrzebne do szkoly?

wrescie slonce mamy :-) mam nadzieje caly dlugi weekend bedzie fajnie, nawet moje zakatarzenie mi humoru popsuc nie moze :-D:-D a wogole co tu taka cisza?:-)

Witam serdecznie wszystkie mamy:)! W Leicester mieszkam już wiele lat ale na Wasze forum dotarłam dopiero teraz gdy zostałam mamą:) (mój synuś ma 15 miesięcy). Zastanawiam się gdzie można ciekawie spędzić z nim czas? Jakieś fajne place zabaw, kluby, itp? Pozdrawiam!

Witam serdecznie wszystkie mamy:)! W Leicester mieszkam już wiele lat ale na Wasze forum dotarłam dopiero teraz gdy zostałam mamą:) (mój synuś ma 15 miesięcy). Zastanawiam się gdzie można ciekawie spędzić z nim czas? Jakieś fajne place zabaw, kluby, itp? Pozdrawiam!
Witam nowa mamausie. Leicester jest tak duze ze trudno powiedziec zalerzy od dzielnicy , ale w kazdej jest jakas play grupa czy parki.:-D Kluby to nawet nie wiem, moze bary to juz bardziej sie orientuje ;-):-)

reklama
Witam Verita, dzięki za wiadomość, parki mam już stuprocentowo opracowane:) a myślałam raczej o miejscu, w którym mały mógłby się bawić w zwyczajową tutaj deszczową lub wietrzną pogodę:), typu klub dla dzieci itp. Muszę zajrzeć na West End stay'n play bo słyszałam, że jest fajnie.

Do góry