Słyszałam że tutaj w odwrotnosci Polski jest to legalne. Mój kumpel chce zrobić podobny męski zabieg. Chyba nawet refundowanych jest ale porozmawiają z ginekologiem.Vercia dziekuje czyli potwierdzaja sie innych opinie na temat tego zastrzyku !!! zaraz zadzwonie do gp i poprosze o wizyte u ginekologa i powiem Ci szczerze ze chyba bede prosila o podwiazanie jajnikow , moze slyszalas ze cos takiego tu robia???
reklama
karaluszek81
Zaangażowana w BB
ale ciezko jest sie dostac do lekarza ginekologa :-(. czekam na pobranie krwi do poniedzialku zalamka totalna bo od porodu zwiekszyl mi sie rozmier ciuchow o 2 wzwyz :-(. i to wszystko od tego dziadowskiego zastrzyku . zanim dziewczyny podejmiecie decyzjie o antykoncepcji (chodzi mi o zastrzyk)poczytajcie opinie bo pozniej mozecie byc nie milo rozczarowane jak moja osoba . pozdrawiam wszystkie mamuski
J
joanna81084
Gość
hej dziewczyny czy ktora wie pelny adres dentysty co robi na ubezpieczalne na saffron lane dziekuje
Kemisiak
Fanka BB :)
Vetita Szkola musi być załatwiona przez council nie można direct ze Szkola a i owszem możesz iść sie dowiedzieć czy są miejsca ale dzieci do szkół przydziela schooling and education department in council. Można złożyć podanie on line ale z tego co pamietam do 20 grudnia na dany rok szkolny ... Chyba ze zaistniała jaka specjalna okoliczność tj nowoprzyjezdni itp. Więc ja bym weszła na stronke councilu jak potrzebujesz to pisz , wysle ci i poczytala jak to wyglada . Oraz zapisala musisz podać 3 szkoły jako wybór i uzasadnić każdy , np. Katolicka bo katolik, ochrzczony itp albo ze bliżej a nie masz auta itd itd
A kiedy zapisalas Kevina do tej pierwszej szkoly dla 3 latkow? I napisz mi jeszcze kiedy Alexa zamierzasz zapisac on z marca o ile sie nie myle moja pozniej pojdzie ale chyba trzeba by sie szybciej rozejrzec za jaks dobra szkola bo na koniec to nie wiem co zostanie
Kemisiak
Fanka BB :)
Kevin poszedł we wrześniu 2011 a zapisywalam go w grudniu 2010 o ile dobrze pamietam . Teraz jest w year 1 . Z tym ze on poszedł na full time reception a nie na pary time Nursery na te 3 h bo on chodził do prywatnego Nursery i pózniej transfer do reception. Ja polecam St Patricks catholic School , świetna Szkola dobre wyniki a przede wszystkim to jest Nursery School dla english martys czyli najlepszej w mieście dyrektor jest świetny facet , Polak z pochodzenia , przemily, uczynny , pomocny.
reklama