reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
Dzięki wielkie dziewczyny! :) jak dobrze że są jeszcze takie pomocne mamy:) aż inaczej patrze na ten nasz wyjazd:) poczytam sobie to wszystko może faktycznie uda się zaatwić online. Dziewczyny a jaką szkołę tzn primary polecacie w okolocach centrum?

hej dziewczyny chcialabym poznac mame z okolic saffron lane bo za dwa tygodnie tam bende mieszkac:-)
No ja jestem kolo saffrone lane tylko to dlugasna ulica npisz gdzie bedziesz mieszkac ,ja mniej wiecej w polowie, fajnie ze masz takie male dziecko jak moje jest nas juz tu troche bedzie jedna mama wiecej. pisz na priva jak chcesz

Dzięki wielkie dziewczyny! :) jak dobrze że są jeszcze takie pomocne mamy:) aż inaczej patrze na ten nasz wyjazd:) poczytam sobie to wszystko może faktycznie uda się zaatwić online. Dziewczyny a jaką szkołę tzn primary polecacie w okolocach centrum?

Ja bym ci polecala katolicka szkole, jesli jestes katolikem, i lepiej juz zacznij zapisywac bo wiem ze trzeba duuzo wczesniej. Konkretnie nie podam ci zadnej szkoly bo nie jestem w temacie , ale do katolickiej moj syn chodzi i wiem ze poziom ma wysoki i nawet udalo mu sie dostac do collegu jakiego chcial.

MlodaMamaMonika przykro mi z tego powodu ze tak sie potoczylo w Twoim i malej zyciu. :-(. ale jestes z rodzina i bedzie Wam dobrze . Rowniez jestem zdania jak Vercia ze podjelas sluszna decyzje . Trzymaj sie kobietko i nie zapominaj o nas i zagladaj na forum .

Dziewczyny mam do Was pytanie :jezeli stosujecie antykoncepcjie to co byscie polecily?? ja jestem na tym zastrzyku co 3msc ale niestety musze zmienic poniewaz po nim zrbilam sie jak balon :zawstydzona/y::-( a Gp powiedziala ze to normalne . a dla mnie nie jest to normalne i teraz bede musiala chodzic na silownie itp zeby zgubic to co mi sie uzbieralo przez hormony:(. moze macie cos konkretnego co jest godne polecenia ???

co ty to nie jest normalnle, te zastrzyki wuykanczaja orgnizm tak jak i implant ( kolezanak ma to okres po 2 miesiace , reka spochnieta a gp ze ona przesadza bo tez niby normalne ) My akurat nic nie stosujemy ale juz lepiej tabletki brac niz ten zastrzyk lub spirale (nie mam doswiadczenia wniczym to tak tylko sugeruje co slyszalam)

reklama
Vercia dziekuje :) czyli potwierdzaja sie innych opinie na temat tego zastrzyku :szok:!!! zaraz zadzwonie do gp i poprosze o wizyte u ginekologa i powiem Ci szczerze ze chyba bede prosila o podwiazanie jajnikow , moze slyszalas ze cos takiego tu robia???

Do góry