reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Leicester

Ja do pupu również mam sudokrem, a tak to kupuje w necie albo z Polski przywożę Bambino lub z rossmana babydrem: oliwkę i coś do mycia mydełko albo płyn. Kremu nie stosuje nie chcę zniszczyć jej skóry jeszcze tak młodej kosmetykami dodatkowymi. Położna zresztą radziła jak jest jakaś mała wysypka na buzi czy podrażnienie na szyi to sudokremem mogę smialo smarowac byle by nowym nie otwartym a nie tym co do pupy.

reklama
Kessi, slyszalam pozytywne opinie na temat Oilatum, mozesz napisac gdzie kupilaś i ile zaplacilas? wiem, ze sa dostepne w Polsce w aptekach i to tyle :)

Zamawiam przez internet z angielskiej apteki wedlug mnie tam jest najtaniej Online Pharmacy UK - Express Chemist 600ml plynu do kapeli kosztuje 8.49 a jak zamawiasz 3 produkty oilatum to masz obnizke 5%.

Ostatnia edycja:
co do oilatum to tesciowa obiecala, ze mi przywiezie ;) bylam dzis u położnej, Moje Malenstwo ma 35 cm , i ulożyla sie juz w odpowiednia pozycje, (co sprawia, że czuje sie jakby ktos kopnal mnie w krocze) ale nic nie zepsuje mi mojego szczescia, piore i prasuje ciuszki, pozdrawiami życzę milych walentynek ;)

Dziewczyny oliatum jeżeli jest jakiś problem ze skóra to GP przepisze Wam na recepte i macie wtedy za darmo na dzieciaczka. My tak dostawaliśmy na synka bo non stop były jakieś wysypki na jego skórze. U córki kupuję zwykłe płyny do kapieli w Aldii i jest wszystko ok.
Johnson baby tez nam nie służył.

Dziewczyny, jakie macie doswiadczenia i co sadzicie o szczepionkach? ja sie nie znam na tym wcale, zrobilam male sledztwo na necie i jestem przerazona, - zgodzisz sie na szczepienie narazasz dziecko na powiklania- nie zgodzisz sie narazasz je na jakies wstretne choroby, zyjemy w miescie gdzie jest mix kulturowy i wszystko moze nas spotkac, dlatego pytam sie o Wasze opinie... macie jakies zaufane zrodla informacji???

Dziewczyny, jakie macie doswiadczenia i co sadzicie o szczepionkach? ja sie nie znam na tym wcale, zrobilam male sledztwo na necie i jestem przerazona, - zgodzisz sie na szczepienie narazasz dziecko na powiklania- nie zgodzisz sie narazasz je na jakies wstretne choroby, zyjemy w miescie gdzie jest mix kulturowy i wszystko moze nas spotkac, dlatego pytam sie o Wasze opinie... macie jakies zaufane zrodla informacji???
Tak wszedzie strasza, ale po przeanlizowaniu wszystkich danych doszlam do wniosku ze dzieci trzeba szczepic, nie wybaczylabym sobie gdyby przez moja mode na nieszczepienie cos jej sie stalo. Co do szczepien w ciazy to nie bo to tak jakby plod narazac na chorobe a po co

Cześć dziewczyny!! Ja rownież mieszkam w Leicester, niedaleko Foose parku. Mam 4 miesięczną córeczkę i chętnie poznałabym inne mamy. Moze któraś z Was mieszka niedaleko i chciałaby wspólnie pospacerowac ipogadać o dzieciaczkach;) Nie znam żadnej playgrup, ale chętnie sie przylączę. Z niecierpliwością czekam na odzew ;)

PS rodzilam całkiem niedawno w Royalu i chętnie pogadam z przyszłymi mamami... Pamietam jak sie bałam a nie znałam nikogo.

Witaj lili88 no tam to mam wielu znajomych niestety ja z drugiej strony bo saffron lane.O playgrupy spytaj polozna srodowiskawa na pewno byla u ciebie,nawet gp powinien wiedziec gdzie cie pokierowac. Warto chodzic nawet z takim juz 5 tyg dzieckiem bo masz chwilke wytchnienia, pogadasz i innymi mamami i poznasz duzo nowych osob.

reklama
Hej Wam ;) Ja też jestem nowa wśród was. Od jakiegoś czasu śledzę wasze posty, a dziś się przedstawię.
Jestem Młodą mamą i mieszkam na Hamiltonie mam córeczkę. Są tutaj jakieś mamy z Hamilton?

Do góry