reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leicester

monika mowa o coalville ? po zlozeniu dokumentow jak pisaly dziewczyny od 3-6 tyg na decyzje a pozniej bidujesz i nizsze bandy maja pierszenstwo. im nizszy band szybciej dostaniesz. przy band 5 ( all other applicants) szanse sa marne bo jest kupa "ciemnych" ktorzy zyja specjalnie po kilkunastu w domu zeby miec lepszy band - uwiez wiem z doswiadczenia ... ale jak to mowi anadzieje mozna miec :)

reklama
Monia to gratulowac !coalville ja pracowalam 8msc i normalnie jak dojezdzalam autobusem to nie wiedzialam czy dojade na czas do Loughborough. czasami byl taki czas ze czekalysmy na busa do 45minut bo byl opozniony.
to ja musze jutro podjechac do cansilu i zapytac co jest z nasza aplikacja . :tak:moze cos nam juz powiedza .

Ostatnia edycja:
Tak coalville, zobaczymy poki co pare miesiecy musimy sie przemeczyc w pokoju z innymi ludzmi w domu, jakos bedzie ;) Tez tam pracowalam , ale zawsze autem jezdzilam, wiec ... nie narzekalam na transport ;) nie wiem narazie urodze szczesliwie a co dalej sie zobaczy ;)

Czesc dziewczyny tak sobie te wasze posty czytam i mam jedno pytanie jak to jest z tym housingiem??? Kto moze dostac?? Przydalaby mi sie taka pomoc bo ja niestety jeszcze wynajmuje i place nawet dosc sporo, ale mam piekne mieszkanko i super osiedle. Jezeli ktos sie na tym zna to bardzo prosze o rade.

Katusia w zależności od dochodu na członka rodziny. Złożyć zawsze możesz nic to nie kosztuje, a nawet £10 to zawsze cos ;-) składając aplikacje w council, możesz iść na spotkanie tj. Wypełnić aplikacje, zebrać wszystkie potrzebne dokumenty i iść, oni poxeruja wszystko po ok1-3 tyg przyjdzie co list czy dostałas czy nie i dlaczego. Jeżeli np. Macie dziecko / jesteś w ciąży a tylko M pracuje to jak najbardziej dostaniecie, no chyba ze on zarabia bajonskie sumy, ale wtedy nie wynajmowalibyscie. Ja zawsze powtarzam ze warto złożyć. Jak cos wiecej potrzebujesz wiedziec to pytaj - służę pomocą ;-)

hej wlasnie bylam sie spytac w Counsilu babka powiedzala ze zaakceptowali wniosek i wyslali list z pinem mam pytanie czy nadaL TO AKTUALNE BO JA ZMIENIAM MIESZKANIE TZN MUSIMY SIE Z tad wyprowadzic ktos powiedzal mi ze bende musiala wszysko od nowa skladac i jak to jest z tym bandem Dziekuje

Dziewczyny bedące jescze w ciąży mam do sprzedania odciągacz manualny Avent z akcesoriami mało używany 10Ł jak któraś zainteresowana to piszcie.

reklama
hej dziewczyny wlasnie dostalam swoj band mam band 2 co on oznacza i czy wiecie kiedy nalezy wybierac w internecie te mieszkania chodzi o dzien tygodnia Dziekuje

Do góry