reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Verita trzymam kciuki , ja ma na 6 wiec poczekam, bo ja urodzilam sie co do dnia rowniutko to mam nadzieje, ze Lenka tez tak przyjdzie. Mowicie duzo ruchu? To nie problem, bo w domu narzeczony robi wszystko, zebym raczej nie chodzila tyle, ale cos mu nie idzie, nie usiedze w domu dnia, no chyba, ze pogoda jest na prawde nie do zniesienia, ale dzisiaj piekne slonce ;) wszyscy sie dziwia, ze laze, zbiegam po schodach, jak to mowi moja babcia ,,ciekam po sklepach", ale ciezko z tego zrezygnowac ;-) teraz w sobote mama przyjezdza to planuje malymi kroczkami jej cos nie cos pokazac to moze faktycznie wychodze Mala w terminie . ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
hm........jezeli chodzi o ruch to nie moge sobie powiedziec ze malo sie ruszam bo w domu robie sama wszystko czasami straszy syn mi pomoze cos nie cos. a jak moj pracoje na nocki i 2 zmiane to nie moge liczyc na jego pomoc :zawstydzona/y: a jak ma dniowki to jak wraca do domu to ja wszystko mam zrobione. co do picia malinowych napoi (herbatka i robiony syropek to juz pijemy;-))ale nie ukrywam ze jestem juz bardzo zmeczona. moje nogi wieczorem wygladaja jak wielka zielona stopa HALKA ,tak mam spochniete :-(nie mialam tego w poprzednich ciazach.ale damy rade aby maly zdrowy sie urodzil.
VERITA my rowniez trzymamy kciukasy za Was, wszystko bedzie ok ;-). oczywiscie czekamy na wiesci:-).

Wiesz karaluszek ty masz stopy jak Halk, a ja jak rano wstaje mam rece jak Pudzian i w ogole ruszac sie nimi nie da przez jakies 10 min :D ale facet w pracy to same sobie radzimy i u mnie tak samo, nawet jesli na nocki chodzi to pol dnia spi, a dla mnie pol dnia to tyle mozna zrobic ;) ja jestem zmeczona bo spac nie daja za bardzo, ale bedzie ok,damy rade, a na kiedy masz dokladnie termin pewnie juz gdzies pisalas ale mi umknelo ?:)

Hej dziewczyny mam pytanie zlozylam wniosek staram sie o mieszkanie z Counsilu jak dlugo czeka sie na odpowiedz czy mi sie nalezy Prosze o odpowiedz Dziekuje

Verita powodzenia ! Czekamy na wiesci ;)

Joanna a dostałas już potwierdzenie ze sie zakwalifikowaliscie? Jaki macie band? Wtedy będę mogła co wiecej powiedzieć

MlodaMamaMonika mi jeszcze zostalo 2,5 tygodnia :-(,czytajac Twoj post tak sie usmialam :-D. Ty pudzian ja halk super ale damy rade :tak:
ja moze az tak nie jestem zmeczona ale bardzo boje sie o te moje grube spuchniete nogi .
Joanna powiem Ci tak ze ja czekalam na list potwierdzajacy ze sie kwalifikuje (ale u mnie tez inaczej wygladalo)teraz zlozylismy wniosek o wieksze mieszkanie i czekamy na potwierdzenie ze kwalifikujemy sie na wieksze, ale zdaje sobie sprawe ze wszystko nabierze tepa jak maluszek bedzie juz z nami ;-)
jak malutki bedzie z nami to sama ich bede nawiedzala jak dlugo bedziemy czekac ::(

reklama
Ja czekalam na decyzje 3-4 tygodni, ze jestesmy w takiej grupie i ze mozna skadac wnioski o dane mieszkania i od konca maja aplikujemy co srode o mieszkania z cansilu ale cicho sza do tej pory. W sumie narzeczony dostal awans w miescie nie daleko Leicester, wiec chyba sie tam wyprowadzimy predzej czy pozniej i tam z cansilu szybciej sie dostaje mieszkanie :)

Do góry