J
joanna81084
Gość
chodzi mi o najlepszy dzien tygodnia kiedy moge wybrac dom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mieszkam MAM 1 bedroom nie z ludzm iMIESZKAM musze zmienic bo nie mam miejsca na PRALKE A TE DRUGIE TEZ 1 BEDROOM I TEZ NIE DOBRE WARUNKI A POZATYM TA AGENCJA MYSLE NIE ZAAKCEPTOWALA BY DZIECI A NIE DAM Rady tutaj dziecko chodzic do pralni ja jak wprowadzalam sie tutaj nie wiedzalam ze jestem w ciazy i musielismy cos szybko znalesc a w moim liscie pisze zeby wlasnie informowac o zmianie adresu jesli liczba ludzi sie zwiekszy do zamieszkania teraz sie martwie co ty myslisz o tym AGA MASZ JAKA RADE DLA NAS DZIEKI WIELKIE
no my bedziemy sie meczyc na jednym pokoju wspolnej lazience i kuchni, ale damy rade jakos, tez czekamy na mieszkanie z canilu i przemeczy sie teraz a potem w nowym miejscu zlozymy papiery i liczymy na to, ze tam szybciej dostaniemy. Nie jestesmy same, damy rade wszystko dla nszych dzieci![]()