Witaj kessi ja mam quinny buzz 4 w kolorze capri z pełnym wyposażeniem i jestem mega zadowolona , poruszam sie głownie samochodem więc stelaz mam w bagażniku bardzo łatwo sie rozkłada jedna ręka ;-) zajmuje w miarę mało miejsca , używam fotelika maxi cosi mam tez bazę do auta , jak gdzieś na szybkie zakupy to wpisami fotelik w stelaz i jazda ;-) gondola jest świetna wugodna i lekka , łatwo sie zakłada i zdejmuje 2 spacerowki ( narazie jeszcze w kartonach bo synek ma 6 tyg ;-) wózek łatwo sie prowadzi jest lekki i zrwotny. Ma tez dużo "bajerow" typu siatki od obwodów, doczekam palono od wiatru itd. Jedynym mankamentem jest maly koszyk na zakupy , co prawda mam 2 tj . Pod wozkiem i czarna ala torbe z tylu , ale u mnie to nie gra roli bo zazwyczaj autem wszędzie jeżdżę ;-) polecam tez changing bag z quinny pasuje do wózka a można wrzucić wszystkie potrzebne drobiazgi dla szkraba;-) mam nadzieje ze to pomoże w podjęciu decyzji
Agusiakemisia dzieki za pomocna opinie :-) My mamy w planach kupic Buzz 3 ale mysle ze bedzie tak samo fajny jak ten Wasz;-). Jesli chodzi o te koszyki na zakupy to dla mnie nie problem jestem mobilna mama wiec zakupy bede wrzucac do auta.