Fakt, jestem szczesliwa ze nie ma badan ginekologiczych co miesiac i pobierania krwi. Choc mowie przezylam szok na ostatniej wizycie az przeczytalam na NHS czy to normalne ze tak malo robia no i tak ma byc wiec czekam spokojniej juz troche. Pewnie ten brak slonca tak zle wplywa na mnie
reklama
MlodaMamaMonika
Powoli wdrążam się
Widac nie tylko ja bylam przerazona tak malym zainteresowaniem w sensie badan i usg, ale widocznie co kraj to inaczej.
MlodaMamaMonika
Powoli wdrążam się
Dziewczyny, mam pytanie za 100 pkt, zna ktos na tyle dobrze angielski aby robic za tlumacza? Mam w poniedz. spotkanie z polozna, z reguly chodzi ze mna moj narzeczony, ale teraz pracuje non stop i nie dostanie wolnego, a ja na tyle nie znam jezyka aby sama isc?! Pomocy? Z gory bede wdzieczna bardzo
MlodaMamaMonika
Powoli wdrążam się
14 maja poniedz. na 14.15 tu na Walnut St. LE 2 7LE
MlodaMama ja niestety nie mogę pomoć, a jak ja chodzilam do poloznej jak bylam w ciazy z Kuba a wtedy jeszcze nie znalam dobrze angielskiego, prawie w ogole zawsze chodzil wlasnie ze mną mąż a dwa razy nie mogl i poszlam sama i jakos dalam radę Ona wiedziala, ze nie umiem ale sie dogadalysmy, na migi troche ale jakos poszlo, zestresowana bylam ale musialam isc, nie mialam wyjscia. takze nawet jak bedziesz musiala iść sama to sie nie martw za bardzo, na pewno dasz radę moze agusiakemisia da radę i Ci pomoże;-)
Włąśnie agusiakemisia jak Mały?
Włąśnie agusiakemisia jak Mały?
MlodaMamaMonika
Powoli wdrążam się
No ok,ale to ostateczność iść samemu, ale dziękuje za dobre słowa
Kemisiak
Fanka BB :)
Dzięki Pola maly super dziś skończył 2 miesiące byłam u HV zwazony - 6380 g ;-) kluska mamusiowa .
MłodaMama jak położe dzieci wieczorem napisze do ciebie na private myśle ze dam radę ale muszę do szkoły zdążyć po starszego syna. Odezwę sie
MłodaMama jak położe dzieci wieczorem napisze do ciebie na private myśle ze dam radę ale muszę do szkoły zdążyć po starszego syna. Odezwę sie
MlodaMamaMonika
Powoli wdrążam się
ok dzieki bede czekac.
reklama
vertigo84
Początkująca
Witam wszystkie Mamy z Leicester! Jestem tu nowa , choć w Leicester już ponad rok. Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej na temat polskiej playgroup by mój aktywny 2,5-latek miał się gdzie wybiegać i z kimś w swoim wieku pobawić a przy okazji pogadać z innymi mamuśkami . Mieszkamy w Beaumont Leys i trudno tu jakoś nawiązać znajomość z polskimi rodzinami, mimo że na przeciw mnie mieszkają 2. Z góry dzięki za wszelkie informacje:-)