reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
Pewnie wszystkie mamy są zajęte swoimi pociechami:) ja nie dawno wróciłam z pracy i tak sobie tutaj zajrzałam:-).
Polaa jak tam przygotowania do narodzin?

Cosola uczymy małego teraz na nocnik, bo w żłobku też się uczy z innymi dziećmi. Tak samo z pomocą żłobka oduczyliśmy go od smoczka. W żłobku smoka nie dostawał, bo inne dzieci też nie miały i my w domu też staraliśmy się mu nie dawać, tak jakoś o swoim przyjacielu smoczek zapomniał. Mam nadzieję, że z nocnikiem też nam się uda.

Poza tym spędzamy teraz popołudnia w parkach, bo się nam pogoda zrobiła. Maksiul się wybiega i wieczorkiem pada do łóżka, a mama razem z nim. Jeszcze następny tydzień do pracy i urlop 3 tygodnie:-). 3 kwietnia mamy spotkanie u położnej.
Pozdrawiam miłego dnia:-)

Witam :)

A ja dzisiaj troche pomarudzę:zawstydzona/y:
Wlasnie moi panowie pojechali na lotnisko, leca do Polski, wracaja w niedziele:tak: i mi smutno, moje pierwsze rozstanie z Kubą:-(
jeszze nigdy nie widzialam Go dluzej niz kilka godzin a tu az 3 dni:szok:
Ja juz sie nie bralam a mąż chcial odwiedzic jeszcze babcię i rodzicow wiec ich pusciłam:-D Kubą sie nacieszą przynajmniej a ja mysle ze jakos dam radę, muszę.

maxymilian no pogoda cudowna ostatnio:tak:

Moze sie jakos w parku kiedys wszystkie spotkamy? Co Wy na to?;-)

Polaa jak sie miewasz?:-) mam nadzieje ze tesknota za mezczyznami Twojego zycia bardzo Ci nie dokucza. a jesli chodzi o park i spotkanie to ja jestem za;-).

Polaa jak sie miewasz?:-) mam nadzieje ze tesknota za mezczyznami Twojego zycia bardzo Ci nie dokucza. a jesli chodzi o park i spotkanie to ja jestem za;-).
dziękuję, ze pytasz;-)
Nie ukrywam, ze tesknie za Nimi:( kilka razy nad ranem sie budzilam bo wydawalo mi sie, ze Kuba płacze:zawstydzona/y: juz z lozka wstawalam a przypominalam sobie ze Go nie ma. Albo wieczorem jakies dziecko zaplakalo za oknem od razu sciszam tv i slucham czy to Kuba:szok: a poza tym to ok, odpoczywam na calego, dom sprzatam na blysk, nikt nie przeszkadza az dziwnie. Oby do niedzieli.

a co do spotkania moze sie ktos jeszcze odezwie i sie jakos zgadamy:-)

Ja jeszcze nie rozstawalam sie ze swoim Synkiem na dluzej.Ciekawe jak ja bym reagowala.Czasem fajna taka wolnosc, ale instynkt macierzynski zawsze sie odzywa:-)
Jezeli chodzi o spotkanie to ja jestem chetna. Pogoda ostatnio taka fajna-tylko spacerowac i bawic sie na dworze!
Zaproponujcie jakis dzien i miejsce. Zobaczymy kto moze.
Czas spac.Jutro do pracy rano:-(

Dzisiaj była u mnie koleżanka ktora tez sie tutaj udzielala i chetna na spotkanko:tak:
Moze Abbey Park? Co Wy na to??;-)

Moi Panowie wczoraj wrocili:tak:
Cieszę się ze są juz w domku :)
za synkiem sie stesknilam bardzo, w sumie za mężem też:-D

reklama
no to super :)
a Ty nie jesteś chętnia na spacerek z nami??

Własnie ustalmy moze miejsce i dzien, ja zaproponowalam tylko abbey park bo pewnie kazdej bedzie najwygodniej tam ale moze macie jakies inne propozycje?;-) Mi w sumie obojetne:tak: piszcie, ewangelia (tez sie tutaj udzielała) tez chetna bo wczoraj z Nia rozmawialam:tak:

Do góry