reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
POLA grauluję i życzę dobrego samopoczucia przez cale 9 miesięcy
My tez sie już staramy ale chyba jakoś kiepsko nam to wychodzi. Z pierwszym poszło jak z płatka a drugie nie chce sie począć.

Co do wtorku to my tez idziemy
Iwonko jak Ci pasuje to my z centrum będziemy jechac autobusem to możecie z Bartusiem do nas dołączyc. maly pojdzie od rana do żlobka i od razu z centrum pojedziemy.

U nas choróbska też zażegnane został mi tylko katarek.
pozdrawiamy i dozobaczenia jutro

Bardzo się cieszę, że mamy chcą przyjśc do nas ze swoimi dziecmi! Pierwsze 6 dzieci które pojawi się jutro na Sali Zabaw dostanie w prezencie malutki przyrząd do robienia hałasu ;).
Pozdrawiam i do zobaczenia jutro!

Wczoraj rano bylismy na basenie, tzn. Bartek z tatą a ja miałam wolne:-D, ale chyba ten basen troche wymęczył Bartka bo po południu obudził się z gorączką, zobaczymy jak dzisiaj rozwinie się sytuacja.
Basen ten koło dużego Tesco z czystym sumieniem polecam, jeśli chodzi o maluchy, woda faktycznie ciepła, płytko:-D to mi sie chyba najbardziej podobało:-D, co do wystroju to niestety nic nadzwyczajnego.
Ewa, bo to tak zazwyczaj bywa z tym drugim:-D chociaż nie ma reguły;-)

Dziękuję serdecznie wszystkim mamom, które przyprowadziły swoje pociechy na wczorajszy Bal Przebierańców. Mam nadzieję, że pociechy były zadowolone, a i rodzice nie stracili czasu :). Pozdrawiam i zapraszam gorąco na dużo mniej hałaśliwe Stay & Play dla mam z dziecmi od 0 do 5 lat w każdy wtorek w godzinach 16:00 do 19:00 w Manor House Community Centre :).

Życzę miłego wieczoru!

Hej,

ale tutaj cisza:szok:

Iwona ja nie slyszałam nic o mrozach ae przecież wszystko możliwe, już jest listopad:-)

My pojutrze lecimy do Polski, wracam 29 listopada, jutro mam wizytę u położnej:tak: Kubusia czekają dwie imprezki urodzinowe w PL :) jedna u tesciów a druga u moich rodziców. Babcie same się zadeklarowały więc w sumie niech się teraz starają:-D

W Polsce to pewnie jeszcze chłodniej będzie niż tutaj, ja mam taką cichą nadzieję, że może jakiś śnieg spadnie chociaż pod koniec moje pobytu;-)

reklama
Do góry