reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

E tam, ja lubię śnieg ale jak na razie go nie ma a szkoda:no: może jeszcze zdaży bo wracamy 29 dopiero:tak:
Każdy lubi co innego:-D ja zimę bardzo lubię:tak: chociaż znam takich, którzy w lecie narzekaja na upały jak nie wiem co, a w zimie na śnieg, no nie dogodzi się hehe;)

a święta bez Sniegu dla mnie to nie świeta:-D w tamtym roku było super, właśnie przez święta był śniego z tego co pamiętam :)

a w ogóle co tu taka cisza??

Ostatnia edycja:
reklama
Ojej, faktycznie wszystkie jesteśmy zabiegane;-) Otwieram forum i myslałam, że znajdę tam dużo nowych wpisów a tu nic:szok:
My juz byliśmy w Polsce, było tylko -1 jakos dało sie przeżyć, Bartek teraz jest na odwyku ciasteczkowym:-D:-D:-D tak babcia dawała ciasteczka że teraz tylko "mama kupi wafelka:-D"

Ale dzisiaj wieje:szok::szok::szok:

hej laseczki ;) no co tam u was slychac dawnooo mnie nie bylo ;) praca dom praca dom teraz swieta i zdawanie egzaminow na prawo jazdy,... i na dodatek bunt 3 latka w domu od roku sie zaczelo... boze drogi wow.. za duzo tego u mnie sie dzieje :) jeszcze w domu strajk bo psa chca hehe . ja to chyba zwariuje :D wyprowadzilismy sie z leicester 3 miesiace temu moje drogie. teraz mieszkam na pipidowie kolo lutterworth :D jak tam wasze pociechy? gotowe juz na swietego mikolaja ;)?? buzka

Serdecznie zapraszam wszystkich rodziców wraz z pociechami

we wtorek 13 grudnia 2011 o godzinie 16:00

do Manor House Community Centre

na Stay & Play dla rodziców i dzieci

w ramach którego odbędzie się

:-D SPOTKANIE Z MIKOŁAJEM! :-D

Rodziców prosimy o przygotowanie prezentów dla dzieci podpisanych imieniem i nazwiskiem dziecka i dostarczenie w dniu spotkania oraz nie informowanie swoich pociech o wizycie Mikołaja.
Niech to będzie dla nich niespodzianka!

:rofl2: Do zobaczenia! :rofl2:

Polaa nie miałam jeszcze okazji pogratulować ciąży! Mam nadzieję że wszystko dobrze i zdrowo sobie rośniecie? ;-)

Cześć agusiakemisia, gratuluję drugiego synka :tak:ja jestem w 31 tygodniu ciąży mam termin na 4 marca, może spotkamy się na porodówce :-)

reklama
Do góry