reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Kraje_K a tam od razu włoczykij:-D w domu nie można za długo siedzieć:no: bo można zwariować:tak: (moim zdaniem);-)
A jesli chodzi o wtorek to ja się z Młodym wybieram, kupiłam mu wczoraj strój drakuli:tak::-D
Ewangelia też ma zamiar jechać, tzn. tak jak pojedzie Ewangelia na pewno to ja też:-D

A co do małpiego Gaju to bardzo chętnie:tak: musimy się tylko dogadać co do dnia i zeby pogoda była w miarę, co nie??

reklama
Oj, chciałabym, chciała:-D, ale niestety od samego chcenia to raczej braciszka nie bedzie albo siostrzyczki:-D
Na razie jestem na etapie oswajania się z myślą o kolejnym potomku.

Co do imprezy w Manor House to jeszcze nie wiem, Adam teraz pracuje na popołudnie i mam problem z dojazdem, bo to jednak kawałek na nogach, ale jeszczde zobaczę.

U nas tez choroba odpuściła :)i wreszcie bedzie mozna wyjsc z domu bo juz prawie 2 tyg w zamknieciu. Tak jak pisze Pola mozna zwariowac.
Wiola dzisiaj zaliczyla pierwsza impreze halloweenowa. Tak sie wyskakala na dmuchanym palacu ze zasnela juz o 19. Musze cos takiego w domu sobie sprawic :-D
My oczywiscie wybieramy sie na bal we wtorek . Pola drakula powiadasz , juz sie boje o Wiole:szok: po ostatnich przytulankach:-D
Iwonka a autobus ci nie pasuje?
Alfa witamy cie serdecznie-Ewelina, Wiola i Szymonek

reklama
ewangelia myślę, ze Wiola się nie będzie bała:-D Kuba w tym stroju wygląda zabawnie a nie grożnie (przynajmniej jak dla mnie:tak::-D) i nie będzie to w przytulankach przeszkadzało;-)

Iwonka wpadnij, wpadnij, nasze dzieci by się poznały:tak:
Mnie w pierwszą stronę przywiezie prawdopodobnie mąż ale z powrotem muszę wracać chyba autobusem bo wyjatkowo wcześniej pojedzie do pracy:wściekła/y: może nie umre ze strachu? (chodzi mi o ciemność a nie strach przed autobusem:-p)

Do góry