reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

witam Ja z małym tez nie moge trafic na dobrego lekarza, ale jak idę ze sobą to jest w porządku. Nawet kiedyś dostałam antybiotyk a nie jak większość twierdzi, że w Angli u lekarza dostaniesz tylko paracetamol. lekarz lekarzowi nie równy no i trzeba szukać tego odpowiedniego.

Nasz synuś poszedł wczoraj do żłobka po dwumiesięcznej przerwie , ale było płaczu. Teraz też mąż poszedł Go zaprowadzić, bo ja bym sie rozkleiła i zabrałabym Go do domu, a tatuś to twardy facet.

Zapraszamy wszystkie dzieci w towarzystwie rodziców do Manor House Community Centre na Bal Przebierańców z okazji Halloween we wtorek 01.11.2011 w godzinach 16:00 - 19:00. Którzy rodzice się wybierają,bo my tak. Pozdrawiam

reklama
Hej:-)

ale tutaj ciuchutko :)

Maksymilian synek się przyzwyczai na pewno na nowo do żłobka:tak:

Może i my też się wybierzemy na ten Bal :) tylko za kogo przebiorę mojego urwisa??!!:-D

Wczoraj spotkałam się z Gogat :)
Ale Adaś rośnie, po takim dziecku to widać:tak:
Ja już zapomniałam te czasy hehe:-)
Dzisiaj powtórka ;)

Polaa dzięki za słowa otuchy. Musi sie przyzwyczaić, bo ja i mąż do pracy no i chodzi tam odkąd skonczył 9 miesięcy.
Co do przebrania na bal to też nie posiadam pomysłu

Dziewczyny mam do Was pytanko od jakiego wieku zmienialyś dzieciakom drzemkę w ciągu dnia z dwóch na jedną. Maksymilian ma 17 miesięcy i jakos tak popołudniami nie chce nam już spać. Zastanawiam sie czy nie przestawiać go już na jedno spanie w ciągu dnia.
pozdrawiam
P.S. Mamuśki jak będziecie organizowały jakiś spacerek popołudniami to my z przyjemnością się dołączymy

Maksymilian ja jestem jak najbardziej za spacerkiem:tak:
już wcześniej proponowałam:tak: może ktoś jeszcze?? usaliłybyśmy jakiś dzień:-)
Mój Kuba dwa razy dziennie spał gdzieś do 15 msc (chyba:-D), a teraz śpi raz dziennie (mniej więcej od 12.30 do 15 a czasami pociągnie nawe do 16, rzadko ale zdarza się:tak:)

Witam sie weekendowo :)
My oczywiscie tez jak najbardziej chetni na spacerki, wiec musimy tylko wybrac jakis dzien :) Pogoda ma sie jeszcze utrzymac wiec trzeba korzystac.
Moja Wiolusia przyniosla z przedszkola pierwsze zaproszenie na party :-) Wlasnie na Halloween :)
My napewno tez wpadniemy do polskiego klubu na Halloween.

My dzisiaj ruszamy na imprezke urodzinowa jak ja to mowie troche sie odch...:-D
Iwonko czy juz wiadomo czy bedzie jakis ESOL tylko w weekend?

Ostatnia edycja:
My weekendowo siedzimy w domu, bo Maksiula złapała temperatura. Chyba to od ząbków, bo poza temperaturą nic innego mu nie dolega. Bawi
się i je normalnie.
Pozdrawiamy

reklama
Do góry