reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
Czesc dziewczyny :) Widze ze watek sie rozkrecil:) super. Juz kiedys tu pisalam potem z braku czasu zostalo tylko czytanie .
Fajnie ze powstaly te play grupy musze i ja sie kiedys wybrac z moimi brzdacami.
Cosola a gdzie spacerujesz bo moj maz pracuje tylko na popoludniu wiec rowniez nie narzekamy na brak czasu ;)
Polaa powodzenia na zabiegu i zdrowka zycze zebysmy mogly sie napewno spotkac :)

Cześć,
Stinka, fajnie, że zajrzałaś do nas, bo teraz to bedziesz miała pracę cały czas:)
Co do fryzjera to ja chodzę do Sebastiana na Hinckley koło Polish Taste, ale ile osób tyle oczywiscie opinii:)
A ja dzisiaj ide na 2 year check up z Bartkiem.

A może spotkamy sie na play grupie z rana? przypominam, ze ja chodzę na pindar road w środę i na west end w piątki:) może bedzie Wam pasować:)

Cześć Dziewczyny

My troszkę odpadliśmy bo młodego też dopadło, smarkał, kaszlał iwyjątkowo duuuuuuuuużo spał :-( dopiero dzisiaj wraca do normalnego życia :tak: ale przepadła nam sobotnia play grupa i co gorsza nauka u Iwonki :wściekła/y:

Agnieszka - jak tam pierwsza lekcja? Oczywiście tradycyjnie życzę spokojnego tygodnia w pracy :tak:

Iwonka - jak poszło? Pierwsze koty za płoty? Czy ewentualnie jest możliwość dołączyć się w sobotę?

Poola - powodzenia z Kubusiem! Będzie dobrze :tak:

Cosola - spacerujesz w tym tygodniu w Abbey? :-) Może zajdziemy z małym, no i może wypali nam wyprawa do Go Kids Go?

Ewangelia - witaj :-)

Pogoda śliczna więc trzeba korzystać ile się da - zmykamy na spacerek.

Pozdrowionka

hej :)

U nas wszystko ok, zabieg był o 10. Ze szpitala wyszliśmy koło 13 :)
Kuba jak dostał srodek nasenny "odleciał" w 2 sekundy, potem jak Go przywieżli to lezał spokojnie, taki Aniołek:-) teraz wystawia cały języczek, zadowolony :)
dziękujemy za kciuki :tak:

Agnieszka - jak tam pierwsza lekcja? Oczywiście tradycyjnie życzę spokojnego tygodnia w pracy :tak:

...a dziękuje:)
Pierwsza lekcja ok,fajny klimat,fajni ludzie a Iwona super nauczyciel:)
Gdy weszłam do klasy siedziało już kilka osób,dosiadłam się i Iwona przedstawiła się miło :-)
Podoba mi się i będę chodziła :tak:
Cieszę się że podjęłam ten krok.
A Ty kiedy do nas dołączysz???

Polaa gratki dla małego,dzielny chłopaczek:)

reklama
Cosola moze w takim razie Abbey Park w piatek popoludniu :) Co ty na to ?
Moze ktos jeszcze sie przylaczy, wkoncu trzeba korzystac z ostatnich cieplych dni w tym roku :)

Ostatnia edycja:
Do góry