reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
Cześć,
A my wczoraj przylecielismy i o dziwo pogoda w nottingham była lepsza niż przy wylocie we Wrocławiu:)
W domu byliśmy o 24, Bartek zamiast spać musiakl przywitać sie ze wszystkimi zabawkami:) normalnie Adam powkladał mu pare samochodzików do łóżka, żeby go tam zaciągnąć:)
To chyba w tym tygodniu juz sie zobaczymy, albo na play grupie albo na angielskim:)

Witam Was Mamusie :)

To widzę, że z forum wszystkie przenosimy się do SPwL :-D
Cosola - nam również miło było poznać Twoją rodzinkę - Franio jest uroczy, nie to co mój rozrabiaka :-) Musieliśmy tak szybko się wycofywać bo inaczej nie dał by się zaciągnąć do domu - niestety i tak pokapował się na dworzu, że zmierzamy w stronę samochodu a nie placu zabaw i dał koncert, że hej :(

B3Pati - a Twoja córcia to ta mała ''Zosia samosia" ?? Jeśli tak to jestem w szoku jak ona sobie świetnie radę daje ze wszystkim, nawet jak upadła albo spadła z czegoś to podnosiła się jakby nigdy nic i dalej '' czadu'' :tak:

Mój Sebastian oczywiście też musiał odwinąć hit roku - pominę już to, że najbardziej interesowały go ''dziewczyńskie'' zabawki, ale jak wziął taką malutką zmiotkę do podłogi i jako wielki czyścioszek zaczął nią zęby szorować to myślałam, że walnę na zawał :szok: Do tej pory mam obawy co na tej szczotce żyło i co przez to szorowanie mógł połknąć.........

Iwonka - jak czytam to co piszesz o Bartusiu to jakbym widziała zachowania swojego synka :) mój też jak wpada do domu po dłuższej nieobecności to leci do zabawek jakby je wszystkie pierwszy raz zobaczył i dokładnie te same akcje - droga do łożka musi być oznaczona samochodzikami bo inaczej to nawet nie spojrzy w stronę sypialni :tak: - nie chcę straszyć ale z wiekiem będzie coraz gorzej bo maluchy robią się coraz cwańsze i nie dają się tak łatwo już rolować :-p
Co do pogody to tutaj są już chyba takie ostatnie podrygi ciepłego i słonecznego dnia :-( więc trzeba się już powoli przygotowywać do smutnych deszczowych dni :-(

Agnieszka.kk - a dla Ciebie jako pracusia - dużo chęci i pozytywnego natawienia na nadchodzący tydzień pracy :tak:

Miłego dnia

Ja juz dziewczyny pogodziłam się, że im starsze dziecko to wcale nie jest łatwiej jak wszyscy kłamali mnie na początku:) i mówili, "zobaczysz potem bedzie łatwiej":-D:-D
Bartek jeszcze spi, ja juz krupnik ugotowałam, teraz czekamy az tato wróci z pracy.

To swietnie, że możemy sie spotykac w Manor House, forum jest extra, ale spotkania "na żywo" są równie ważne:-D

reklama
Do góry