reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
Co usiądę napisać to albo mi komputer wywaliło albo Bartuś natychmiast potrzebuje mamy:-D

Poola i Gogat, sprawdziłam na mapie i mieszkamy troche daleko od siebie:-(, ale to nic, na pewno spotkamy się w końcu na jakiejś play grupie:-D

Ja mam blisko do Western Park i tam najczęściej wędrujemy, do Abbey też czasami zaglądamy, daleko w sumie tam tez nie mamy, a już najczęściej:-D:-D to siedzimy w Fosse Recreation Ground to mam na przeciwko domu:-D:-D

Kraje_k, a masz na facebook'u Spotkania Polonijne w Leicester? Jak masz to oni tam dają wszystkie informacje, między innymi terminy paly grupy, co do angielskiego to dalej nie wiadomo nic konkretnego, czekamy:-(
A ja jeszcze dzisiaj ide na pedicure:-D ale cos nie wydaje mi się, żebym mogła się pochwalic moimi czerwonymi paznokciami:-D no chyba że przyjdzie gwałtone ocieplenie:-D:-D:-D;-)

Hej dziewczynki

Agnieszka.kk - widzę, że codziennie lista obecności musi być zaliczona :-D - wzorowa uczennica normalnie :tak: Nastraszyłaś mnie tą pogodą, więc trzeba korzystać. Ja z racji wieku;-) i tak już odczuwam nadchodzącą jesień - ciągle mi jest zimno i strasznie chce mi się spać:-(

Iwonka - ale mnie złapałaś z tymi wiadomościami z SPwL- zachowałam się jak rasowy głupol:zawstydzona/y: - teraz już jestem na bieżąco z wiadomościami i terminami :tak:
Co do czerwonych pazurków to fakt - na ''dzielni'' :laugh2: się już raczej nie pokażesz, ale za to jaka ponętna do męża wrócisz :-D a po takiej długiej nieobecności to może nawet będą z tego dzieci :-p
Iwonka a gdzie Ty dokładnie mieszkasz? Bo te wszystkie parki o których mówicie to są spory kawałek ode mnie :-(
Cosola - daj znać co i jak z jutrzejszym dniem.

Aaaaaaa dziewczyny - tylko się ze mnie nie śmiejcie - czy któraś z Was rozważała uczestnictwo w zajęciach ZUMBA?? Fajnie to wygląda i bardzo mi się to podoba, ale samej to troche mi głupio tam wystartować :zawstydzona/y:.

Pozdrowionka

Ostatnia edycja:
Kraje_k, przestań z tym wiekiem, bo czuję się jak staruszka:-D:-D:-D a tak nie jest:-D:-D:-D jeszcze kiedyś drugie dziecko przed nami. A jeśli chodzi o "zimno" to ja jestem niskociśnieniowiec i odkąd pamiętam zawsze mi było zimno.
Ja mieszkam na Glenfield Road koło Fosse Rd (blisko mam do Tesco:-D)i Hinckley tam tez koło Tesco:-D, nie to żebym była ich fanką, ale tak się jakoś złożyło:-D
Dziewczyny, 24 września będzie pierwsza lekcja angielskiego dla początkujących, takie dostałam informacje, Spotkania Polonii w Leicester będą to niedługo ogłaszały.

Hej hej!

Kraje staram się zaglądać najczęściej jak się tylko da :tak:

Co do Zumby to ...mnie nie namówicie :-D:no: ale chętnie pokibicuję innym,bardziej odważniejszym :tak:
Co do angielskiego to Ja będę chodziła i wszystko wskazuje że Iwona będzie mnie uczyła :-D

Pozdrawiam was i życzę spokojnej nocy:)

Dziewczyny własnie otrzymałam informacje w sprawie kursu języka angielskiego od podstaw.

Zajęcia będą odbywać się w soboty od 10 do 12, opłata 2 funty za godzinę, płatne z góry za 6 tygodni, zaczynamy 24 września.
W środę poprzedzającą rozpoczęcie kursu Pani Justyna będzie zbierała pieniądze za kurs w godzinach od 15.30 do 16.30 w Manor House

reklama
No to zaliczyliśmy sobotnią play grupę, było całkiem miło, mimo chaosu powodowanego przez liczną gromadkę rozbrykanych dzieciaków:tak: Mój Franek był lekko przytłoczony nadmiarem wrażeń, ale w biegiem czasu rozkręcił się i nawet trochę pobawił.
Miałam przyjemność poznać Kraje_K i jej Rodzinkę oraz kilka innych mamusiek :tak:
Mam nadzieję, że za tydzień poznam resztę z Was :tak:

W sobotę wieczorem załatwiliśmy sobie opiekę nad synkiem i poszliśmy ze znajomymi do pubu, fajnie było wyrwać się z domu, zabalowaliśmy do 1 w nocy :-) Dziś za to byliśmy na basenie, więc weekend zaliczam do naprawdę udanych :tak:

Pozdrawiam!

Do góry