reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Hej Dziewczyny

Ja Was nie chcę straszyć ale te wahania nastroju to symptom nadchodzącej starości :-D znam to z autopsji ;-) , a tak poważnie to pewnie pogoda ma tu duże znaczenie i czasami chęć odpoczynku od codziennych obowiązków. Biorąc pod uwagę, że nie mamy tu do pomocy babć, dziadków itd. a każda z nas potrzebuje trochę czasu tylko dla siebie (mam trochę racji?).

Nas zaraz czeka przeprawa. Moje dziecko pierwszy raz postanowiło skorzystać z fryzjera. Wcześniej nikomu poza mną nie pozwolił podejśc do włosów :-) a każda próba podejścia fryzjera kończyła się wrzaskiem - jakby go kołem łamano :-D. Dzisiaj twierdzi, że idzie i nie będzie robił scen. Mam tylko nadzieję, że mu się nie odmieni bo wygląda jak mały wypłoszek :zawstydzona/y:. Trzymajcie kciuki.
Lepszych humorków mimo wszystko dziewczynki Wam życzę.
Pozdrawiam
Kasia

reklama
Kraje_K masz racje, masz:tak::tak:

Powodzenia u fryzjera;-)

Kuba juz byl 3 razy :) hehe, za pierwszym razem wrzask jak nie wiem co:szok:
stwierdzilam, ze moze dlatego, ze bylismy cała Trójką:tak: pierwsze ja, potem mąż i On wtedy sie bał, ze chyba krzywda nam sie dzieje:tak: i pozniej sam plakal jak tylko nozyczki fryzjerka wziela do reki, a nastepne wizyty juz spoko, z usmiechem na twarzy:-)
Kasia a bedziesz na nastepnym spotkaniu 27 sierpnia??

agnieszka milej pracy;-)

Widzę, że temat "fryzjera" wam tez nie jest obcy;-). Mój Bartuś teraz postanowił, że zapuszcza włosy:wściekła/y: i nawet tato nie pomógł, bo do tej pory to własnie Adam obcinał mu włosy i nawet świetne fryzury robił:-D, o wyprawie do fryzjera nawet nie ma mowy:no::no::no:. Wczoraj próbowałam troche mu podciąć chociaż grzywkę, co mi się udało "w biegu" złapać to moje:-D i teraz moje dziecko ma bardzo nowoczesną fryzurkę:-D:-D
Kraje_k, to ile ty masz lat, że o takich syndromach piszesz;-) i tak zgadzam się z Toba całkowicie jeśli chodzi o czas tylko dla siebie, to jest to potrzebne i mamie i dziecku:-D
A my za 3 dni jedziemy nad morze:-D:-D, żeby tylko nie padało to juz będę zadowolona:-D
A jak tam zajęcia z angielskiego, wybiera się któraś z Was?

Dziewczyny pełen sukces! Moje dziecko zaskauje mnie coraz bardziej :happy:. Z uśmiechem zniósł całą ''operację'' i zadowolony z nowej fryzury, pobiegł do domu pochwalić się tatusiowi. Teraz idziemy pod Primarka na karuzelę bo oczywiście nagroda musi być. Już wyliczył na czym dzisiaj będzie jeździł :-). Potem mamusia ma kupić auto i temat fryzjera donastępnego załatwiony ;-).

Iwonka - mam tyle lat, że w dzisiejszych czasach mogłabym być babcią swojego dziecka :-D, także jak mówię ,że wiem co to łupanie w kościach, ból kręgosłupa, migrena i zmiany nastroju to możecie mi wierzyć na słowo :rofl2:. Dodam jeszcze, że wmoim wieku odczuwa się również szereg innych dolegliwości :-p

Polaa - bardzo żałuję, ale niestety nie będzie mnie 27 na spotkaniu. Ze względu na sprawy rodzinne muszę w sobotę lecieć do PL i wracamy dopiero na początku września. Mam nadzieję, że poinformujecie co tam nowego się zadziało i nie wykluczycie mnie ze swojej grupy ;-).

Teraz zmykam bo dziecko domaga się nagrody a mąz do sklepu ciągnie.

Do wieczorka.

Witam wszystkie dziewczyny :) ja niestety zadko sie tu udzielam bo moj maluszek nie daje mi za duzo czasu wolnego, jak jestem z nim na spacerku co spi elegancko natomiast jak tylko juz wrucimy do domu to daje mi niezle popalic :)
To ja juz myslalam ze to ja jestem najstarsza na tym forum, a tu czytam ze sa jakies dziewczyny prawie w moim wieku, ja jestem z marca 1980, ciesze sie ze sa tu tez jakies 30-stki i Pozdrawiam serdecznie, no ja tez czasami czuje sie staro bo coraz blizej do 40 ale coz moje drogie nie ma co sie dolowac tylko trzeba isc do przodu i cieszyc sie z naszych cudownych maluszkow.

Hej dziewczynki :)

Kraje_K ciesze sie, ze Mlody tak dobrze zniosl "operację";-)
a co do wieku to sorry, ze wprost ale Ty jestes rocznik 78???:szok::szok:
No absolutnie bym tego nie powiedziala:no: wygladasz na o wiele mlodsza:tak:
Mi kurde zawsze daja mniej, a co najgorsze jak chce kupic piwo w sklepie to zawsze dowod chca:wściekła/y:

Iwonka zycze pogody ;) fajnie macie z tym morzem:tak:
Gogat nie denerwuj mnie:-p ok?? Blizej masz jeszcze do 30-tki:-D

reklama
Pola dzieki za mile towazystwo, teraz to az chce mi sie isc na spacer z dzieckiem bo wiem ze sie spotkamy i pogadamy o wszystkim i do tego mieszkamy tak blisko siebie :-)

Do góry