reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
Iwonka, masz racje ;) a poza tym to bylo pierwsze spotkanie i nie wszyscy przeciez wiedzieli o nim a na pewno chcieliby przyjść:tak: zobaczymy co bedzie dalej, pierwsze wrażenie: jak najbardziej pozytywne:tak:
Mam nadzieje, ze na nastepne dotrze tez stinka i agnieszka :)

Agnieszka oby jutrzejszy dzien byl lepszy od dzisiejszego:tak:

Ja jakoś dzisiaj tez za dobrego humoru od rana nie miałam:no:

ale dlatego wybrałam się na to spotkanie, żeby nie myśleć za dużo :tak:

dobranoc:-)

hej dziewczyny:-)

A co tu taka cisza??;-)

Ja umówiłam się z Gogat na spacerek :tak: Młody spi, jak wstanie, zje obiad i wyruszamy:-) pogoda super to trzeba korzystac :)

agnieszka lepszy już humorek?;-)
Mam nadzieje, ze tak :)

stinka jak samopoczucie??

Witajcie!

agnieszka lepszy już humorek?;-)
Mam nadzieje, ze tak :)

...dzięki polaa ze pytasz:)
humorek lepszy,zdecydowanie...:)
nie wiem skąd u mnie takie wahania nastroju:-/

Widziałyście na fb na spotkaniach polonijnych informacje o naukach tańca?
my z mężem piszemy się na to_Od jakiegoś czasu mąż mnie namawiał abyśmy zapisali się gdzieś na naukę tańca ale Ja myślałam że tu nic takiego nie ma a tu proszę myliłam się i bardzo się cieszę że "spotkania polonijne"wpadli na taki świetny pomysł.

wtorkowe pozdrowienia dla was ślę:)
...i oby jak najszybciej do piątku!

p.s.a gdzie reszta dziewczyn?haloo?

no wlasnie gdzie reszta dziewczyn???:dry:

Wczoraj spedzilam super popoludnie z Gogat, bylysmy w parku, Adaś grzeczny chlopczyk:tak: Moj sie wyszalal, i tak zlecialo, szybko ale miło :)
Dzisiaj niestety pogoda juz nie dopisuje:no:

Agnieszka ja tez ostatnio mam jakies wahania nastroju:wściekła/y:
jest dzien, ze chodze wkurzona na caly swiat a na drugi usmiech od ucha do ucha:-D i jak to zrozumiec??:-)

reklama
Do góry