reklama
justyna28011983
Fanka BB :)
Witaj Mazi doszukalam ze mieszkasz na Armley. Pytalas tez o zlobek moze Cocolino by cos doradzila ona sie dowiadywala. niestety nie mam jak pomoc.
Motylek jeszcze raz gratulacje.
Bedismall uwazaj na siebie. i dawaj znac co i jak
reszte pozdrawiam i piszcie co tam
u nas wszystko ok dzieci rosna. dzis bylam z Nicolasem w takim jakby centrum zdrowia dziecka z jego alergii no i doszlismy do w niosku z lekarka ze trzeba obserwowac bo z kilku alergentow juz sie wyleczyl, najgorzej zima jak sie grzeje i suche powietrze
nic pozyjemy zobaczymy
wybieramy sie na urlop jesli tylko arek dostanie urlop na dany termin jaki jest dostepny jedziemy na tydzien
a to to miejsce
Lodge / Caravan Hire | Augill Beck Park
pozdrawiam cieplutko
Motylek jeszcze raz gratulacje.
Bedismall uwazaj na siebie. i dawaj znac co i jak
reszte pozdrawiam i piszcie co tam
u nas wszystko ok dzieci rosna. dzis bylam z Nicolasem w takim jakby centrum zdrowia dziecka z jego alergii no i doszlismy do w niosku z lekarka ze trzeba obserwowac bo z kilku alergentow juz sie wyleczyl, najgorzej zima jak sie grzeje i suche powietrze
nic pozyjemy zobaczymy
wybieramy sie na urlop jesli tylko arek dostanie urlop na dany termin jaki jest dostepny jedziemy na tydzien
a to to miejsce
Lodge / Caravan Hire | Augill Beck Park
pozdrawiam cieplutko
Witajcie
Cześć Mazi,witamy na forum. Jeśli potrzebna jest ci opieka w różnych godzinach i na zmiany to dowiedziałam się właśnie dzisiaj że listą dobrych childminderek,które pracują nawet w weekendy dysponuje FAMILY HUB. Ponoć jest to budynek Morrissona w centrum Leeds. Mają też swoją stronę internetową. Wiem od dziewczyny która skorzystała z ich pomocy a pracuje właśnie na zmiany również w weekendy,nadgodziny itp i oni jej pomogli. Zapłacili też za pierwszy tydzień opieki bo to taki luźny tydzień na przystosowanie,różnie może być.
Dziękuję ci Motylku.......aż się czerwienię
Cześć Mazi,witamy na forum. Jeśli potrzebna jest ci opieka w różnych godzinach i na zmiany to dowiedziałam się właśnie dzisiaj że listą dobrych childminderek,które pracują nawet w weekendy dysponuje FAMILY HUB. Ponoć jest to budynek Morrissona w centrum Leeds. Mają też swoją stronę internetową. Wiem od dziewczyny która skorzystała z ich pomocy a pracuje właśnie na zmiany również w weekendy,nadgodziny itp i oni jej pomogli. Zapłacili też za pierwszy tydzień opieki bo to taki luźny tydzień na przystosowanie,różnie może być.
Dziękuję ci Motylku.......aż się czerwienię
Witam kolezanki po baaaardzo dlugiej przerwie:-):-):-)
W koncu moge sie pochwalic ze po 4 dlugich miesiacach jestem posiadaczka mojego wlasnego,prywatnego slicznego domku z duuuzym ogrodem:-):-):-):-):-):-):-):-)
Pomimo nerwow,wyrzeczen,straconych kilogramow uwazam ze bylo warto
Motylku wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia i powodzenia w dzialaniach nad powiekszeniem rodziny
Bedismall gratuluje stanu odmiennego
Reszte dziewczynek pozdrawiam i zabieram sie do roboty,bo jeszcze troche pudeleczek zostalo mi do rozpakowania
W koncu moge sie pochwalic ze po 4 dlugich miesiacach jestem posiadaczka mojego wlasnego,prywatnego slicznego domku z duuuzym ogrodem:-):-):-):-):-):-):-):-)
Pomimo nerwow,wyrzeczen,straconych kilogramow uwazam ze bylo warto
Motylku wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia i powodzenia w dzialaniach nad powiekszeniem rodziny
Bedismall gratuluje stanu odmiennego
Reszte dziewczynek pozdrawiam i zabieram sie do roboty,bo jeszcze troche pudeleczek zostalo mi do rozpakowania
motylek :-)
Czesc dziewczyny :-)) :-):-)
Dzis troche cieplej jak wyszlam rano na ogródek - potem pewnie ubiore mala i wyjde z nia na troszke, zeby sie dotlenila, bo przeziebiona troche jest
Bedismall - czerwienisz sie a ja nic takiego wlasciwie nie powiedzialam - hhihihihi
Kamalodz - baaardzo sie ciesze, ze masz swój wlasny domek i wymarzony domek :-)) My tez kiedys chcieli bysmy wykupic od landlorda ten, w którym teraz mieszkamy, bo póki co ja sie nigdzie stad nie ruszam :-)
Stefanka, Justyna - co u was sasiadeczki, kumoszki ? Pozdrawiam :-)))
Ingrid - jak Ty kochana radzisz sobie ze swoimi ksiezniczkami ? Ja normalnie mam takie rozterki zwiazane z zajsciem w kolejna ciaze, ze sama juz nie wiem co mam robic - czy zdecydowac sie na ten krok czy nie ? Moze Ty mi madrze przemówisz do rozumu ? bo przeciez Ty wiesz najlepiej jak to jest, prawda ?
Agneska - co u Ciebie ?
Ewcia - a Ty jak tam sie zapatrujesz na powrót do kraju na stale ??
Cocollino - jak w pracy i jaK Twoja Emilcia ??
Tuunia - co u Szymusia i u Ciebie ?
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE I ZYCZE MILEGO DNIA ..... :-)
Dzis troche cieplej jak wyszlam rano na ogródek - potem pewnie ubiore mala i wyjde z nia na troszke, zeby sie dotlenila, bo przeziebiona troche jest
Bedismall - czerwienisz sie a ja nic takiego wlasciwie nie powiedzialam - hhihihihi
Kamalodz - baaardzo sie ciesze, ze masz swój wlasny domek i wymarzony domek :-)) My tez kiedys chcieli bysmy wykupic od landlorda ten, w którym teraz mieszkamy, bo póki co ja sie nigdzie stad nie ruszam :-)
Stefanka, Justyna - co u was sasiadeczki, kumoszki ? Pozdrawiam :-)))
Ingrid - jak Ty kochana radzisz sobie ze swoimi ksiezniczkami ? Ja normalnie mam takie rozterki zwiazane z zajsciem w kolejna ciaze, ze sama juz nie wiem co mam robic - czy zdecydowac sie na ten krok czy nie ? Moze Ty mi madrze przemówisz do rozumu ? bo przeciez Ty wiesz najlepiej jak to jest, prawda ?
Agneska - co u Ciebie ?
Ewcia - a Ty jak tam sie zapatrujesz na powrót do kraju na stale ??
Cocollino - jak w pracy i jaK Twoja Emilcia ??
Tuunia - co u Szymusia i u Ciebie ?
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE I ZYCZE MILEGO DNIA ..... :-)
hejka
Motylku jeśli ja mogę coś ci doradzić to powiem,że ja nigdy nie załowałam tego kroku z zajściem w drugą ciążę,a kto wie co kiedyś ty będziesz myślała,czy nie żałowałabyś że nigdy się nie zdecydowaliście. Tak tylko podpowiadam
Motylku jeśli ja mogę coś ci doradzić to powiem,że ja nigdy nie załowałam tego kroku z zajściem w drugą ciążę,a kto wie co kiedyś ty będziesz myślała,czy nie żałowałabyś że nigdy się nie zdecydowaliście. Tak tylko podpowiadam
Wiem, wiem Bedismall ale powiem Ci ze dzien w dzien o tym mysle i rozpatruje wszystkie za i przeciw ... oczywiscie wiecej jest tych ,, za '' ale mimo to rozmyslam i rozmyslam ..... echhh ;-) w kazdym razie dziekuje za dobre rady i wiem, ze Julia nie moze byc sama i nie mozemy tez czekac w nieskonczonosc, bo ja mam juz 32 lata, a nie 20 . Pozdrawiam serdecznie ;-) i piszcie co u was
Czesc dziewczyny:-)) Mam do was pytanko tak szybciutko - orientujecie sie moze jak to jest z zalozeniem dzialalnosci w uk, a rozporowadzaniem towaru w pl ? bo mysle nad czyms i wlasciwie jestem juz do tego przygotowana ale zastanawiam sie czy jest taka mozliwosc, zebym zalozyla tu wlasna dzialalnosc, a otworzyla w PL jakis punkt z którego czerpala bym dochody ? Czy wystarczy zalozyc tylko tu dzialalnosc, czy bede musiala równiez w pl ? bo pewnie z pit-u bede sie musiala w pl rozliczac ale kolejny problem to to, ze nie mam na towar faktur ani dowodu zakupu, bo dostarcza mi go ktos z rynku i z racji tego nie mam zadnego potwierdzenia , wiec zastanawiam sie z której strony ten problem ugryzc, zeby na tym zyskac a nie stracic ;-/// Zastanawialam sie równiez nad allegro no ale koszt przesylki byl by chyba zbyt duzy, zeby mi sie to oplacalo . Jak myslicie ? Byla bym wdzieczna za jakies podpowiedzi i dobre rady z waszej strony, poniewaz nie chce sie ladowac w cos, co nie bedzie mialo sensu, a z drugiej strony bylo by to dla mnie najlepsze rozwiazanie bo przy dwójce dzieci w przyszlosci wolala bym pracowac w domu . Pozdrawiam . Pa
ewa_g96
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny! To raczej mój ostatni wpis na ziemi UK
Motylku sama jestem zainteresowana tematem więc poczekam czy ktoś zorientowany ci nie odpisze. Ja póki co zamierzam pare rzeczy wystawić na allegro ale dlatego że je sobie sama przywiozę :-). A poza tym GRATULACJE - niech wam się jak najlepiej wszystko układa na nowej drodze życia !!!
Bedi - Gratulacje!!! Niech maluszek zdrowo rośnie - z 3 nie jest tak źle!
Kama - super że macie już swoje mieszkanko, niech się wam dobrze mieszka.
A poza tym dzięki dziewczyny za ten rok spędzony razem wirtualnie. Niektóre z was udało mi się poznać osobiście, inne znam tylko ze zdjęć ale dzięki wam wszystkim to był lepszy czas, DZIĘKUJĘ
Oczywiście będę tu zaglądać i zdawać relację jak się żyje po powrocie. Może kiedyś tutaj wróce do UK ? Mam nadzieję że uda nam się żyć w Polsce ale to się okaże dopiero.
Stefanka - my będziemy w stałym kontakcie - tak łatwo się mnie nie pozbędziesz
Trzymajcie się wszyscy - jeszcze 9 dni i zjeżdżam :-)
Motylku sama jestem zainteresowana tematem więc poczekam czy ktoś zorientowany ci nie odpisze. Ja póki co zamierzam pare rzeczy wystawić na allegro ale dlatego że je sobie sama przywiozę :-). A poza tym GRATULACJE - niech wam się jak najlepiej wszystko układa na nowej drodze życia !!!
Bedi - Gratulacje!!! Niech maluszek zdrowo rośnie - z 3 nie jest tak źle!
Kama - super że macie już swoje mieszkanko, niech się wam dobrze mieszka.
A poza tym dzięki dziewczyny za ten rok spędzony razem wirtualnie. Niektóre z was udało mi się poznać osobiście, inne znam tylko ze zdjęć ale dzięki wam wszystkim to był lepszy czas, DZIĘKUJĘ
Oczywiście będę tu zaglądać i zdawać relację jak się żyje po powrocie. Może kiedyś tutaj wróce do UK ? Mam nadzieję że uda nam się żyć w Polsce ale to się okaże dopiero.
Stefanka - my będziemy w stałym kontakcie - tak łatwo się mnie nie pozbędziesz
Trzymajcie się wszyscy - jeszcze 9 dni i zjeżdżam :-)
reklama
stefanka 2
........
Ostatnia edycja:
Podziel się: