reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

Witam!!

Wpadam sie przypomniec i pozdrowic wszystkich, u nas po staremu, Ala rosnie coraz wiecej kuma, my mielismy troche dni urlopu, pogoda dopisuje :) nie jest zle

pozdrawiamy wszystkich!!!!!

reklama
Hej kobiki
Chciałam się podzielić nowiną że spodziewam się kolejnego,trzeciego już dziecka ale to pierwsza moja ciąża w UK. Pierwszą wizytę mam na 1 czerwca. Jestem pełna obaw i nie jestem w stanie stwierdzić kiedy była ostatnia miesiączka ani zapłodnienie wiec liczę tylko teoretycznie. Mam nadzieję że wszystko się jakoś unormuje. To się stało nagle i nieoczekiwanie,miałam w tym roku dać Dominika do przedszkola i iść do pracy.......eh

Zytasia bardzo smutna ta twoja wiadomość,jak ona się trzyma? Wyrazy najgłębszego współczucia. To najgorsze co może się matce w najczarnych snach nie przyśnić....

Motylek a gdzie mieszkałaś i gdzie teraz mieszkasz? My chcemy się wyprowadzić z naszego lokum na coś ładniejszego i większego ale brak funduszy a w mojej sytuacji raczej się nie zanosi na poprawę

BEDISMALL gratulacje, masz problem zapytanie wal smilo sluze pomoca
AGNESKA juz nieduzo ci zostalo super.
u nas ok teraz jestesmy kilka dni sami myslalam ze bedzie ciezko a jest ok;
Lenka kawal kobitki juz noce daje przespac. Nicolas duzo pomaga no i w dzien sporo spi wiec mam luz
pozdrawiam cala reszte

zdaje się że będę znowu potrzebowała moją bramkę,heheh ;-)

mam dzisiaj pierwszą wizytę z midwife,opowiem jak już wrócę od lekarza

Witam serdecznie, mam 28 lat i z wykształcenia jestem pedagogiem. Bardzo chciałabym pracować jako opiekunka do dzieci, oferuje mile spędzony czas dla dzieci i niskie ceny. Zainteresowane Panie proszę o kontakt roksi1006@wp.pl :-)

cześć dziewuchy
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI WCZORAJSZEGO DNIA DZIECKA DLA WSZYSTKICH MAM I BRZDĄWCÓW BO W KOŃCU WSZYSCY JESTEŚMY DZIEĆMI

a ja wczoraj byłam na wizycie,nic szczególnego,dała mi jakieś papierki, wybrałam sobie LGI bo w nim raz byłam i jestem zadowolona przynajmniej na oddziale dziecięcym i obliczyli mi 8 tydzień i tyle

Hej dziewczyny :-))))))

Witam Was po dlugiej nieobecnosci- czekalam na to , zeby znalezc chociaz chwilke na napisanie do was i udalo sie. Gosci pozegnalam w niedziele wieczorem :baffled: - byli u nas 10 dni , ja juz mam obraczke na palcu i jestem bardzo szczesliwa, ze jestem ZONA, a mój K dla mnie wreszcie MEZEM :-D:-D:-D:-D:-D:-D. Teraz jestesmy prawdziwa rodzinka :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:. Najbardziej obawialismy sie o pogode, bo dzien wczesniej ( we wtorek ) lalo jak niewiem i bylismy pewni, ze planowane przyjecie na ogrodzie bedzie musialo byc przeniesione do domu, bo nie ma szans, zeby pogoda sie nastepnego dnia poprawila ..... ale bylismy bardzo mile zaskoczeni, kiedy w srode zaswiecilo dla nas sloneczko :tak::tak::tak::tak:. Wszystko poszlo zgodnie z planem - na szczescie tydzien przed calym slubem znalazlam dziewczyne, która sie oglosila na pieczenie ciast, a ja zapytalam ja czy podjela by sie zrobienia dla mnie równiez czegos wiecej typu obiad, przystawki .... no i nastepnego dnia byla juz u mnie i sporzadzilysmy menu ;-);-);-) - to byl jej debiut i powiem wam, ze spisala sie NA MEDAL. Dzieki temu ja równiez bylam spokojna o wszystko, bo ona podawala do stolu równiez i nawet tort weselny mi upiekla :szok: Takze jesli bedziecie kiedys mialy taki sam lub podobny problem jak ja - polecam naprawde ta dziewczyne, bo my jak i nasi goscie byli bardzo zadowoleni. :-D:-D:-D

A po wszystkim i po pozegnaniu gosci mam mnóstwo sprzatania, prania, prasowania, jeszcze moja Julia 2 tygodnie przed naszym slubem przeszla ospe, teraz tez jest troszke przeziebiona, no ale nie ma tego zlego, bo za miesiac to my wybieramy sie do Polski - bilety juz zamówione.... Mnie sie tak szczerze mówiac nie chcialo, bo przeciez Polska u nas byla ale moja siostra nie przyleciala , bo nie mogla wiec lecimy do niej, a potem zamierzamy na tydzien wybrac sie w góry lub nad morze :happy::happy::happy::happy: - takze bedzie to taka nasza podróz poslubna .... hihihhi.

Któras z was pytala mnie gdzie sie przeprowadzilam, bo tez szuka czegos fajnego - ja z Beestonu na Middleton i jak narazie nigdzie sie stad nie ruszam !!! :tak:;-):-) a wszyscy mówili mi, ze tak do kitu - dla mnie super - fajni sasiedzi, blisko przedszkole, blisko przychodnia wszystko.... nawet przystanek .... :rofl2::rofl2::rofl2: No a tak na marginesie mówiac, to mój maZ wczoraj mi wyznal, ze chce miec ze mna drugie dziecko .... :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: no i tak sobie mysle, ze pewnie pocznie sie ono równiez na polskiej ziemi, a narodzi na brytyjskiej :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:.

Pozdrawiam was wszystkie i lece dalej sprzatac ..... a jak sie juz z tym uwine, to wtedy napisze cos wiecej :-)))) Duuzo sloneczka dla was wszystkich !!!! :-D:-D:-D

Motylek
ojeje jak fajnie że już po jesteście to teraz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. I owocnych starań,wspaniale że wam się tak układa.

reklama
Dziekuje Ci bardzo BEDISMALL :-D:-D:-D:-D , a Tobie gratuluje kolejnego potomka :happy::happy::happy::happy: - sama wiesz jakie to szczescie miec dzieci, wiec o jedno wiecej nie powinno robic wielkiej róznicy, prawda ? Mam nadzieje, ze bedziesz sie dobrze czula w blogoslawionym stanie i ze bedzie po Twojej mysli :-))) Pozdrawiam serdecznie :-)))

Do góry