reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

Hej Dziewczyny :) Nowa jestem na forum. Pierwsza ciąża i jeszcze za granicą przerażona jestem wszystkim... Jestem po pierwszej wizycie u Położnej. Chętnie się dowiem od Was jak to tu wszystko wygląda, mam nadzieję, że mi pomożecie :)

Pozdrawiam Emilia

reklama
emilka, nie ma sie czym stresowac :-) opieka tutaj rozni sie baaardzo od tej w PL i wielu kobietom wydaje sie to dziwne i niedobre i nie moga pojac jak to sie dzieje ze lekarz nie bada, jak to jest ze tylko 2 skany itd itp, ale ze swojego podwojnego juz doswiadczenia wiem, ze to wcale nie znaczy ze opieka ta jest zla. W czasie pierwszej ciazy ok 6 miesiaca czulam bol, nie byl to mocny bol, nie byl nawet ciagly ale ze po 3 dniu nie zniknal pojechalismy wieczorem do szpitala i przyjeli mnie niemalze od razu (mimo ze w szpitalach tu czeka sie zazwyczaj strasznie dlugo, czesto kilka godzin) i zrobili mnostwo badan (kartka A4 zapisana byla wynikami badan). Wg tego co mowiono mi na kursie midwife zna jedynie przebieg prawidlowej ciazy, a jezeli cokolwiek odbiega od normy kieruje Cie do szpitala :-) Wprawdzie obie swoje ciaze i porody odbylam tutaj, ale z opowiadan wiem jak wyglada to w PL i szczerze mowiac wole angielski system :tak: A w ogole ile masz lat, skad jestes, pracujesz gdzies?:happy2: Pozdrawiam

hejka :) Pracuje, mieszkam Meanwood, Chapel Alllerton. Mam 26 lat.

Wiadomo dziwne dla mnie jest ten ich "system" ale jestem dobrej myśli :)
Widzę, że synek niedawno się urodził :) Gratulacje

Czesc Dziewczyny, ja zupelnie na inny temat.

Sama kiedys uzywalam tego forum jak urodzila sie moja córeczka :)

Chciałabym zaproponować Wam moje usługi.

Zapraszam!!!

Paznokcie hybrydowe- £15 z dojazdem do klientki na terenie Leeds i okolic!!!

Wiem, że często nie ma się z kim zostawić maleństwa.

Telefon: 07880351049

https://www.facebook.com/pages/Gosha-Nails/650420438337810?ref=hl

Czesc dziewczyny, mam 34 lata, 2letniego synka i drugie dziecko w drodze. Chcialabym poznac mamy z Leeds lub okolic ktore chetnie sie spotkaja/zaprzyjaznia. Mieszkamy na Middleton.

Hejka są tu jeszcze jakieś mamy z Leeds? Ja właśnie czekam na drugiego synka pierwszy ma dwa latka, drugi datę szacowana na 28 mają..

Do góry