reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

Ale to byla tylko propozycja, wobec ktorej mialysmy sie ustosunkowac. ja napisalam,ze mi pasi, ale skoro innym nie to odpada i trzeba szukac innej opcji. ja niestety jakos mam glowe ostatnio nabita roznymi rzeczami i jakos nie mam sily wymyslac i mi to nie wychodzi, wiec sie dopasuje do wiekszosci. wiec myslcie dziewczynki intensywnie ;)))

reklama
hej laski!!!!
ja tylko na chwilke zameldowac sie ze zyjemy i mamy sie calkiem dobrze :-) u nas juz 3 dzien bylo 25 stopni wiec nie bylo nas w domku :tak:spacerujemy ile wlezie a i kawke tez pije rano na ogrodeczku, jednak trochu smutnawo tu nie znam nikogo :no: i powoli odliczam dni do powrotu do Leeds:tak:
Buziaki dla was wszytskich!!
Motylku spoznione ale szczere zyczonka urodzinowe :rofl2: wszystkiego naj naj naj pociechy z Julci przedewszytskim!!

no wlasnie Stefanka ja sie wybieram ale pogoda ma byc deszczowa wiec zobacymy co z tego wyniknie.
a ja dzis sie nudze, wyjde z malym na spacerek i co nudy chociaz moze arek cos wspomnila ze pojedziemy tez po paszport ale kto to wie u niego nic nie wiadomo. zresztra widzialyscie wczoraj zrobil nalot, bo mu sie nudzilo w pracy

Cześc kobietki ! :-)

Justyna - nie masz co dziękowac za prezent dla Nicolasa ;-) - cała przyjemnośc po mojej stronie :tak: Fajny z niego chłopiec . No takkk , faktycznie mąż Cię wczoraj zaskoczył ale dobrze , że ze Stefanką akurat wychodziłyśmy, bo tylko by było zamieszanie, wiesz ... obiad - te sprawy .... :szok::baffled: hihhihiih :-)
Cocollino - nie ma sprawy - ja się tak szybko nie gniewam, tym bardziej o takie drobiazgi - dziękuję za życzenia :-) Emilka jest fajowa ... :-D
Tuunia - Ty się nie przejmuj spotkaniem - napewno któraś z nas coś wymyśli ciekawego - oby tylko pogoda dopisała :nerd::happy:
Sylwcia - Tobie też dziękuję za życzonka i masz rację - najważniejsze, to miec pociechę z Julii - ona i tak jest kochana .... :laugh2::happy: A czy ja dobrze zrozumiałam ? Wracasz do Leeds ??? :szok: Było by fajnie .... :happy:

Ja dziś rano wstałam z bólem zęba - mądrości oczywiście :tak: Mam nadzieję, że wytrzymam i dam radę i bez tabletki i bez dentysty sadystyyyy :szok::baffled::eek: Ogólnie jestem wytrzymała na ból :rofl2: Miałyśmy dziś iśc z Julcią na spacerek ale już odpada, bo ból nie daje mi spokoju ale to nic - odpoczniemy sobie, a ja troszkę ogarnę w mieszkanku i zrobię porządek w dokumentach ..... :happy::nerd::happy:

Pozdrawiam was i życzę miłego dnia !!!!

a znacie takie miejsce gdzie w razie czego mozna przebrac , nakarmic(cyc)
ja znam tylko jedno Stefanka, a no i Ingrid:-D:-D:laugh2::laugh2:

a tak na powaznie to moze jednak jest takie miejsce publiczne

tak znam... mothercare sie nazywa :-D:laugh2::-D
ale w sumie to moze nie bylby taki gupi pomysl- obok jest kawiarnia i moznaby na kawke isc a jakby co to myk i do mothercare przewinac czy nakarmic- tam nawet krzeselko do karmienia maja do dyspozycji :tak:

reklama
Do góry