reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
Dobry Wieczór !! :-)

Na wstępie chciałam wszystkim pamiętającym dziewczynom podziękowac za życzenia urodzinowe :tak: - starośc nie radośc ale staram się nie poddawac upływającemu czasowi ..... :-D:happy:
Dzisiejszy dzień - urodzinowy - spędziłam bardzo miło z moją córeczką, bo na kawce u Justyny i Nicolasa, a przy okazji poznałam Cocollino i Emilkę .... a byłam tam dzięki uprzejmości Stefanki :happy:, bo pojechałyśmy jej autem .....:happy:
Dzięki za spotkanko - było mi was miło poznac i było fajnie ! Mam nadzieję, że następnym razem spotkamy się w jeszcze większym gronie :tak::-)...... Pozdrawiam :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Hej laski :)
W końcu mam chwile dla siebie mała śpi stare gryzliii też :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Motylku bardzo przepraszmy że nie złożyliśmy życzeń na żywo ale ja mam taki ciąg gadania jak zaczne to nie moge przestać także wszystkiego NAJJJJJJJJJJJJJJJJ
Justyna - jak zwykle dziękjemy za kawkę i ciacho co do reszty to pewnie się zdzwonimy:tak::tak::tak::tak:
Stefanka2 - mam nadzieje że nie zagadałam do miłego następnego ;-);-);-)
Byliśmy dzisiaj na dłuuugim spacerku mała po kompanku padła jak mucha zajebiaszczo że zrobiło się tak ciepło
Pozdrowionka wszystkim

Justyna co spac mam w końcu chwilke dla siebie no i mam nowe mp3 które musze wgrac na telefon i wypalić płyte do samochodu przeciez nie bede słuchać chały taty bo na prawde aż uszy bolą a tak pozatym to co ty tak poźnop robisz :-D:-D:-D

reklama
Do góry