reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
a zglaszalas w ubezpieczeniu ze przyciemnialas szyby, my chcielismy w starym ale jak dzwonilismy do ubezpieczalni to bylo drozej, nie pamietam o ile ale troche bylo. no chyba ze nie zadzwoni sie to spoko , gorzej tylko w razie wypadku itp.

witam!!
ja bym sie chetnie spotkala z Wami w little legz. w sumie fajne miejsce, mozna usiasc kawke wypic itp. z tego co wiem placi sie prawie 3.70-3.90 ale bez ograniczen czssowych.
weekendy sa strasznie zajete wiec moze w jakis normalny pracujacy dzien?
nie chcialabum nachodzic stefanki z moim ma;ym detektywem hihi.
ale moze kiedys pozdrawiam

reklama
Cześc dziewczęta :-)

Mnie się dziś trochę plany pokrzyżowały, bo miała przyjechac do mnie koleżanka z córeczką ale przez to, co się wczoraj wydarzyło, aż gorączki dostała z wrażenia i nie przyjechała. Moja koleżanka przeżyła wczoraj chwile grozy, bo jej mała uciekła gdzieś jak były na spacerku z jeszcze jedną panią i jej wnuczką - i cała okolica ich szukała prawie godzinę, a one sobie w najlepsze siedziały na ogródku i się bawiły ... Moja koleżanka myślała, że zemdleje, jak się to stało, bo myślała, że małą ktoś porwał - nie spuszczała jej z oczu ale wiadomo, że to są sekundy .... :baffled: Na szczęście wszystko się dobrze skończyło .... ale mała dostała wczoraj reprymendę podobno od tatusia swojego i pewnie to przeżywała, bo temperatura jej skoczyła, a ma 4 latka, więc już wiele rozumie ..... :tak::-) Jak koleżanka napisała mi , że dziś nie przyjdą, to ogarnęłam szybko w mieszkaniu, zrobiłam obiadek i wybrałam się z Julcią na Crown Point - bo uwielbiam tam chodzic ... kupiłam sobie trochę kosmetyków i musiałam małej kupic nową przytulankę, bo zgubiła , a bez tego nie zaśnie :rofl2::eek: ...... Potem :eek: to już tylko leciałam do domu, bo mój K. skończył szybciej pracę ... właściwie to dzisiejszy wyskok był nie planowany i spontaniczny ale fajny, więc jak kiedyś będziecie się umawiały na Crown Point dziewczyny, to ja napewno do was dołączę, jeśli nie będę miała wcześniej niczego w planach ..... :-):tak:
A was wszystkie gdzie dziś wywiało , że tak powiem ??? Cisza jak makiem zasiał ... Stefanka jest usprawiedliwiona, bo ma imprezke w domu ale reszta nawet się nie chwali, czy się dziś spotkałyście ???

POZDRAWIAM I jeszcze tu zajrzę !!

Do góry