reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

reklama
Witajcie dziewczyny. Przez ostatnie dni byłam odcięta od świata bo nam sie internet zawiesił. Pogoda cudna zaraz idę do ogródka troszkę opalenizny zlapać. A no i już jesteśmy sami - tesciowa odleciała do Polski. A ja coraz bardziej tęsknię za krajem.

Motylek-wszytskiego najlepszego

Ahh Wam to dobrze...spotkanka, kawki spacerki...ja poki za do pracy musze naginac dzien w dzien ale przyjdzie i pora na mnie...za 3,5tygodnia ide na macierzynskie
na dobry poczatek to sie wyspie, nastepnie nadrobie zaleglosci ze znajomymi, przygotuje wszytsko na tip top dla malenstwa i moze przylacze sie do Waszych spacerkow :) :-):-):-)a wszytsko pod warunkiem ze jeszcze bede w stanie sie ruszac:-D

hej, hej :laugh2::-D:-)
po 1) wszystkiego naj naj naj dla naszego motyleczka ;-):tak::-D
po 2) Justys, sorki, ale dzis nie dam rady- zapomnialam,ze mialam zakupy zrobic, wiec az do tej pory mi sie zeszlo, a teraz za obiad sie musze brac ;(
po 3) telefon mi sie popsul :wściekła/y:i stracilam kontakt ze swiatem, bedac poza domkiem
po 4) Cocolino- ja rowniez mam nadzieje, ze uda nam sie wreszcie znow spotkac, wiec moze piatek???
po 5) a czy jest wiecej chetnych na spotkanko w piatek? nowe mamusie??? Anuszy (bo cos sie nie odzywa), Motylek, Stefanka, pamietam,ze ma podwojne swieto, wiec tym razem odpada,ale nie martw sie nadrobisz w przyszlosci-juz my Cie przypilnujemy ;-)
po 6) buziaczki dla wszystkich mamus i mamus to be :-D

Hej laski!

I jak Wam sie spotkanie udalo? Ja nawet sie nie pisalam, bo Ala za duzy lobuz i nie chce jej trzymac w nieswoich 4 scianach.. ale jakby bylo np na dworzu czy gdzies to ja chetnie!

Tunia, a gdzie to spotkanie by bylo w piatek?

a to dobre pytanie Anuszy- w dziesiatke! bo nikt nic nie wie poki co :-D:laugh2::-) to jest jeszcze do przedyskutowania -czekamy na wszelakie propozycje!!!!!!!!!

ja jestem za,bo juz ponad 3lata w Leeds a jeszcze tam nie bylismy, a jak inne mamusie sie zapatruja na ta propozycje? Justys? Ania? Motylek? "reszta"? ;-):-)

reklama
JA tak daleko to odpadam u nas nie ma to sensu bo maly nim wstanie nim sie nacycuje, potem jazdy ok 50 minut od nas to trzeba bedzie wracac, ale na nas nie patrzcie, zawsze mozemy gdzie indziej i kiedy indziej.

Spotkanko super milo bylo was poznac no i ja napewno wpadne poznac Pana Bartka,:tak::-D

Do góry