reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

Ale to byla tylko propozycja, wobec ktorej mialysmy sie ustosunkowac. ja napisalam,ze mi pasi, ale skoro innym nie to odpada i trzeba szukac innej opcji. ja niestety jakos mam glowe ostatnio nabita roznymi rzeczami i jakos nie mam sily wymyslac i mi to nie wychodzi, wiec sie dopasuje do wiekszosci. wiec myslcie dziewczynki intensywnie ;)))

reklama
hej laski!!!!
ja tylko na chwilke zameldowac sie ze zyjemy i mamy sie calkiem dobrze :-) u nas juz 3 dzien bylo 25 stopni wiec nie bylo nas w domku :tak:spacerujemy ile wlezie a i kawke tez pije rano na ogrodeczku, jednak trochu smutnawo tu nie znam nikogo :no: i powoli odliczam dni do powrotu do Leeds:tak:
Buziaki dla was wszytskich!!
Motylku spoznione ale szczere zyczonka urodzinowe :rofl2: wszystkiego naj naj naj pociechy z Julci przedewszytskim!!

no wlasnie Stefanka ja sie wybieram ale pogoda ma byc deszczowa wiec zobacymy co z tego wyniknie.
a ja dzis sie nudze, wyjde z malym na spacerek i co nudy chociaz moze arek cos wspomnila ze pojedziemy tez po paszport ale kto to wie u niego nic nie wiadomo. zresztra widzialyscie wczoraj zrobil nalot, bo mu sie nudzilo w pracy

Cześc kobietki ! :-)

Justyna - nie masz co dziękowac za prezent dla Nicolasa ;-) - cała przyjemnośc po mojej stronie :tak: Fajny z niego chłopiec . No takkk , faktycznie mąż Cię wczoraj zaskoczył ale dobrze , że ze Stefanką akurat wychodziłyśmy, bo tylko by było zamieszanie, wiesz ... obiad - te sprawy .... :szok::baffled: hihhihiih :-)
Cocollino - nie ma sprawy - ja się tak szybko nie gniewam, tym bardziej o takie drobiazgi - dziękuję za życzenia :-) Emilka jest fajowa ... :-D
Tuunia - Ty się nie przejmuj spotkaniem - napewno któraś z nas coś wymyśli ciekawego - oby tylko pogoda dopisała :nerd::happy:
Sylwcia - Tobie też dziękuję za życzonka i masz rację - najważniejsze, to miec pociechę z Julii - ona i tak jest kochana .... :laugh2::happy: A czy ja dobrze zrozumiałam ? Wracasz do Leeds ??? :szok: Było by fajnie .... :happy:

Ja dziś rano wstałam z bólem zęba - mądrości oczywiście :tak: Mam nadzieję, że wytrzymam i dam radę i bez tabletki i bez dentysty sadystyyyy :szok::baffled::eek: Ogólnie jestem wytrzymała na ból :rofl2: Miałyśmy dziś iśc z Julcią na spacerek ale już odpada, bo ból nie daje mi spokoju ale to nic - odpoczniemy sobie, a ja troszkę ogarnę w mieszkanku i zrobię porządek w dokumentach ..... :happy::nerd::happy:

Pozdrawiam was i życzę miłego dnia !!!!

a znacie takie miejsce gdzie w razie czego mozna przebrac , nakarmic(cyc)
ja znam tylko jedno Stefanka, a no i Ingrid:-D:-D:laugh2::laugh2:

a tak na powaznie to moze jednak jest takie miejsce publiczne

tak znam... mothercare sie nazywa :-D:laugh2::-D
ale w sumie to moze nie bylby taki gupi pomysl- obok jest kawiarnia i moznaby na kawke isc a jakby co to myk i do mothercare przewinac czy nakarmic- tam nawet krzeselko do karmienia maja do dyspozycji :tak:

reklama
Do góry