reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

reklama
tak, mialam na mysli Mothercare w Crown Point (innego to juz chyba nie ma;-))
mi pasuje, a to miejsce co Stefanka polecila fajne jest to moze tam tylko sie za wstep cos placi, nie? dziewczyny ustalcie miedzy soba a ja sie dopasuje do wiekszosci. jak tu zajrze wieczorkiem to ma byc decyzja podjeta ;-):tak:
ja po sniadanku malego juz moge jechac w miasto, czyli tak od 11 jakby co. no to czekam na "meska" zenska decyzje :-D

moj arek tez sie namyslil wlasnie wpadl i jedziemy po paszport , w sumie sama nie wiem poco jade ale ja na jazde zawsze chetna. no i slonca nie ma to maly nie bedzie sie wkurzal,a co do wypadu do Stefanki to odpisze wieczorkiem.

reklama
wiem kochana ale kazda bajera jak tiuning przyciemnianie szyb to dodatkowy koszt w ubezpieczeniu. musze kupic zaluzje i po klopocie. odebralam paszport.
Stefanka toi ja sie jutro wybieram do ciebie napisze wieczorem dokladnie co i jak, czy ktos jeszcze jedzie?

Do góry