reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
tak, mialam na mysli Mothercare w Crown Point (innego to juz chyba nie ma;-))
mi pasuje, a to miejsce co Stefanka polecila fajne jest to moze tam tylko sie za wstep cos placi, nie? dziewczyny ustalcie miedzy soba a ja sie dopasuje do wiekszosci. jak tu zajrze wieczorkiem to ma byc decyzja podjeta ;-):tak:
ja po sniadanku malego juz moge jechac w miasto, czyli tak od 11 jakby co. no to czekam na "meska" zenska decyzje :-D

moj arek tez sie namyslil wlasnie wpadl i jedziemy po paszport , w sumie sama nie wiem poco jade ale ja na jazde zawsze chetna. no i slonca nie ma to maly nie bedzie sie wkurzal,a co do wypadu do Stefanki to odpisze wieczorkiem.

reklama
wiem kochana ale kazda bajera jak tiuning przyciemnianie szyb to dodatkowy koszt w ubezpieczeniu. musze kupic zaluzje i po klopocie. odebralam paszport.
Stefanka toi ja sie jutro wybieram do ciebie napisze wieczorem dokladnie co i jak, czy ktos jeszcze jedzie?

Do góry