Cześc dziewczyny ! :-)
Witam przede wszystkim nową uczestniczkę forum, od której może zacznę, bo trochę dziewczyna przeżyła i chcę ją teraz pocieszyc i serdecznie przywitac
Ja jestem mamą rocznej Julii Michelle i chciałam Ci powiedziec droga koleżanko, że właśnie JA RODZIŁAM W szpitalu St. James i powiem Ci, że jestem BARDZO ZADOWOLONA z porodu, podejścia do pacjenta i opieki nad matką i dzieckiem
:-) Mimo tego, że rodziłam 19 godzin, to nie mogę narzekac, bo naprawdę robili wszystko, żeby to przyspieszyc ale wiele też zależało ode mnie i proces się pewnie przedłużył dlatego, że nie potrafiłam oddychac prawidłowo ,więc polecam Ci szkołę rodzenia, chociażby dla samej nauki oddychania, bo to bardzo ważne przy porodzie ....
;-):-) W każdym razie bardzo polecam ten szpital, bo ma on zresztą renomę na skalę światową
- w sensie pozytywnym oczywiście .... No i witam Cię na forum - fajnie, że wybrałaś akurat NAS, mimo tego, że mieszkasz jednak kawałek od Leeds.....
A teraz do reszty dziewcząt
Byłyśmy dziś ze Stefanką na tym spotkaniu i niewiem jak jej wrażenia ale ja jestem bardzo MILE zaskoczona - było super - dzisiaj na spotkaniu mamusie z dzieciaczkami robiły kartki walentynkowe samodzielnie według własnych pomysłów, a potem kolorowe cukiereczki z masy lukrowej foremkach - każda z nas zabrała swoją pracę do domu
:-) Po powrocie Julia wręczyła tatusiowi walentynkę i dwa cukiereczki i był mile zaskoczony , że po pierwszym spotkaniu i mamusia i córeczka wróciły takie zadowolone .... no fakt, zadowolone ale i zmarznięte , że ho, ho, ja się do tej pory rozgrzac nie mogę
, bo poznałam nową koleżankę, która jak się okazało mieszka na Holbecku, więc bliziutko mnie i jest chętna na spacery, bo codziennie sama wychodzi ze swoją Olą na zakupy albo po prostu się przejśc
Trochę godzinowo nam się nie zgadza ale damy radę tak to pogodzic, żeby było dobrze
- a zmarzłam tak, bo stałyśmy z wózkami i chyba z godzinę jeszcze rozmawiałyśmy, aż mój Krzysiu zadzwonił, że jest już w domu, i że mnie widział z daleka, jak stoję i prowadzę konwersację z nową koleżanką .... hihihih
Jutro też mam plan, bo wybieram się z koleżanką na zakupy walentynkowe i pewnie będzie fajnie - oby tylko pogoda dopisała
A tak poza tym, to zamierzam się jeszcze zapisac na jogę i wybrac się do innego ośrodka, a raczej szkoły, w której organizowane są zabawy dla dzieci, trwające dwie godziny, więc fajnie by było, żeby dzieciaczki też i taką atrakcję miały
:-)
= będę działac napewno !!!
POZDRAWIAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY !!!! Miłego weekendu życzę i mam nadzieję, że zdacie potem relację z jutrzejszego
Walentynkowego Dnia
??