reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
witamy fajnie ze kolejna przyszla mama do nas dolaczyla, wspolczuje utraty synka. ja rodzilam w infinmary, nie bylo ciekawie, pare stron dalej jest na ten temat prawie wypracowani, poszukaj jesli mozesz bo w tej chwili dlugo by pisac

cocolino chyba tez niebardzo zadowolona

ingrid z tego co wiem zadowolona , ale moze niech same powiedza

jeszcze raz witamy

kojaze skipton odemnie jedzie tam autobus jezdzilam tam pare razy do tesco. o a INGRID ma termin na 9 czerwca , a iwsz co bedziesz miala? czy jeszcze za wczesniej a moze chcesz miec niespodzianke

hej laski :)
starstar - a zięki że pytasz tajemnicza wysypka znikneła chociaz zostało troszku pod szyjka tam gzie zwałki są większe i dzidzia trochu marudna ale nie wiem czy to z tego powodu czy po prostu robi się z niej mała maruda na pupce nie usiedzi zwiedzałaby cały czas a to niestety robi się na moich rękach :-D:-D:-D:-D:-D
Miranda- ja mam nie miłe doświadczenia chociaż jak się okazało że dzidzia w niebezpieczeństwie to cesarke miałam w 5 min w sumie to zależy na jakich ludzi trafisz chociaż słyszałam że st James jest lepszy niż LGI a w Harrogate to juz wogule wypas:)
A teraz to nie tylkomęcze się z dzieckiem to także facet chyba ma okres dostać bo upierdliwy jak teściowa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A Justyna i Ingrid dzięki za spacer fajnie było się gdzies wyrwac poza swój nudny teren facet zrobił mi wyrzuty że z nim nie siedze to teraz chyba przez tydzien nie wyjde zreszta zobaczymy co powie:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
kurcze nikus tyle dzis spi przespal 2 godz na podworku w wozku u INGRID potem w polowie spaceru usnal znowu i go budzilam bo by spal i spal a teraz znowu juz 30 minut spi przespal juz ponad 4 godziny ciekawe jak bedzie w nocy...

Do góry