reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
justyna28011983 fajna ta stronka, a moze wynalazlas cos takiego gdzie sa rozne zabawy typowo polskie typu wyliczanki, piosenki itp? gdzies to mialam ale nie moge teraz znalezc.

stefanka 2 moze kiedys bede miala okazje zobaczyc twoje urwisy bo tak fajnie opisujesz ich przypadki!
cocolino25 jak tam twoje malenstwo? a sylwcia1982 co z twoimi? duzo zdrowka zycze!

motylku jak tam twoje spotkanie z HV? jakies fajne grupki doradzial?

ja chodze na hunslecie na przeciw morrisona do tej grupy.
napiszcie jak tam bylo na polskiej grupie w piatek, ciekawa jestem.
naprawde poszlabym kiedys ale rano jest ta ang grupa wiec nie dam rady na razie.

dziewczyny co to za cisza

COCOLINO, SYLWCIA jak coreczki

INGRIDa u ciebie net siadl?

MOTYLEK STEFANKA a u was co ze nie piszecie

STAR STAR jak cos znajde dam cynk
my sluchamy jeszcze

BabyRadio.pl Pierwsze Radio Dzieci - Strona główna

szczegolnie jak maly zasypia minuta i spi

ja mam nadzieje ze pogoda sprzyja dzis spacera,

cocolino jeszcze raz sie powtorze nie martw sie narazie nic malemu nie jest mysle ze emily go nie zarazila,
nie przejmuj sie jeli jednak zachoruje, nie bede zla przeciez to normalka przy spotykaniu sie z dziecmi a w klosz go nie wsadze

DUZO ZDROWKA DLA DZIECIACZKOW

Cześc dziewczyny !

Pogoda dziś chyba piękna ale zastanawiam się, czy jest ciepło, czy zimno i czekam, aż wróci Stefanka, która jak co dzień zdaje mi relację z tego, czy na zewnątrz jest ciepło, czy zimno mimo tego, że np. świeci słoneczko :-)
Jeśli chodzi o wizytę tej Pani w sprawie spotkań grup była bez tłumacza u mnie i poradziłam sobie bez problemu z nią dogadac , a poza tym mówiłam, że nadal bym chciała się uczyc angielskiego, a ona na to, że postara się dowiedziec, czy można będzie mnie skierowac do jakiegoś collegg'u językowego - :tak::-D:-) , -powiedziała mi poza tym wiele ciekawych rzeczy i okazało się, że dookoła mnie jest wiele różnych spotkań o różnych porach dnia i jest w czym przebierac ale póki co, zdecydowałam się po raz pierwszy iśc na spotkania z polskimi mamami i ich dziecmi i zobaczymy jak tam będzie - jeśli się okaże, że spotkanie to polega tylko głównie na obgadywaniu się za plecami < niestety nasza narodowa mentalnośc, która na szczęście nie dotyczy wszystkich ale jednak dotyczy wielu >:baffled::baffled: , to my ze Stefanką będziemy chodziły na spotkania z angielskimi mamami ale narazie nie będziemy gdybac, bo możemy byc mile zaskoczone na tych polskich spotkaniach .... :tak::-D:happy: Ja zauważyłam w tych broszurkach, które dostałam od HV, że nawet fitness jest niedaleko mnie ale niestety w takich godzinach, że mi nie pasuje, bo raczej bym się nie wyrobiła :baffled: , także dziś na 13 się wybieramy, bo właśnie Stefanka wróciła i mówi, że pogoda faktycznie piękna, więc zobaczymy jak będzie i zdamy potem relację :nerd::nerd:
Starstar - my ze Stefanką mieszkamy niedaleko sklepu co-op, banku Hsbc na górce, polskiego fryzjera i polskiego sklepu , więc mam nadzieję, że kojarzysz .... ?
Pozdrawiam resztę dziewczyn i życzę zdrówka dla waszych małych pociech .... :tak::-D

korzystajac z okazji ze mala spi wiec tu zerkam. czekam na relacje ze spotkania polskich matek. jest jeszcze jedno takie przy polskim kosciele we wtorki po poludniu.
naprawde sporo jest takich wydarzen dla maluszkow. hunslet to chyba troszk eubozszy bo nic nie ma o fitnesie dla dzieci w ulotkach ktore mam ja.
jakos niekojarze gdzie mieszkacie, ja do polskich zakupow ograniczam sie do dewsbury road tylko. jesli mozesz zdradz choc post kodu troszke.
pozdrawiam
dziewczyny i maluszki wracajcie do zdrrowia - pieknie dzis sloneczko swieci!!!
czuc wiosne!!

reklama
witam Mamy z Leeds, próbuje znaleźć mamy które rodziły w Leeds.\wcześniej rodziłam Airdale w Steeton , W.Yorkshire, i niestety ale przez głupi angielski system nasz Synek umarł przy porodzie, teraz mam opiekę w leeds i z tego co wszyscy znajomi anglicy mówią, st. James jest świetny, ja jestem pod opieką w obydwu szpitalach nie mam pewności gdzie urodzę, jak bym miała wybór, to chciałabym w lepszym. Macie jakieś doświadczenie?

Do góry